Şimdi Ara

Kanal D Star Tv Frekans Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uydu frekans aralıklarını 11862 H 27500 5/6 yaptığım halde diğer bütün kanalları bulmama rağmen Kanal D ve Star Tv'yi bulamıyorum. Hem şifreli hem şifresiz olarak arama yaptım. Telekomun otomatik tarama hizmetini kullanıp yeniden aradım. Halen reciever kanal listesinde bu iki kanalı bulamıyorum. Lütfen bana yardım eder misiniz. Reciever: vestel mini dvb 4000 fta

• bu kanallardan başka çıkmayan varmı. lnb ayarını kontrol edin derim
  • Bu kanallar dışındaki bütün kanalları çok rahatlıkla görebiliyorum. Sürekli arama yapmama rağmen halen bir şey yok:(
  • manuel olarak sizdeki frekansları girdiğiniz halde yine bulmuyormu
  • Evet. Manuel olarak da girdiğim halde bu iki kanalı halen göremiyorum. Kanala mail attım. yukarıda verdiğim frekans aralıklarından bahsettim. bunları girdiğim halde kanalı bulamıyorum ded,m. sorunlu kişilikler benim yazdığım frekansları yeniden göndererek bunları girrersen,iz yayına ulaşırsınız diyor. Adamlar okuduğunu anlama özürlü birini oturtmuşlar müşteri ilişkileri bölümüne.
  • Ben de aynı sorunu yaşadım. Manuel olarak freakansı girdim ve yaklaşık 10 kez arattım en sonunda sinyali yakaladı ve kanalları listeledi. Sanırım çatıdaki çanak anten ile alakalı yada lnb ile alakalı bir durum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.