Şimdi Ara

Kanal Tedavisi çok acıtıyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jipena

Fiziksel olarak hissettiğimiz en büyük acıdır Kanal Tedavisi. Bilmiyorum etkisi var mıdır, benim azı dişlerim 3 köklü. Tamamen uyuştuğunu hissetmeden, uyuştu falan deme. Benim gibi kafanı tepedeki ışığa vurabilirsin acıdan.

En büyük acı değildir. Tamamen uyuşmuyor zaten. 6 dişim kanal tedavili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lwd -- 29 Nisan 2015; 23:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss Ya Matilda

200 liraya tek diş özelde yaptırmıştım hacı.4 seans sürüyor her hafta gidiyorsun 30 dakika 1 saat arası değişiyor.Acısız fakat ağzına iğne vurduğu için dilin uyuşuyor ilk 1-2 saat su ve yiyecek yok

Bugün muayene olmaya gittim ve 2 seans olacağını söyledi ilk gün sinirleri alıp 2. seans dolgu koyup bitirecekmiş bu arada seans neye göre oluyor çürüğe göre mi?
  • yarın 11de randevum var kanal tedavisi olacak birde yumruk yemiştim dişime ona bakacak tekrar en son 1-2 yıl önce kanal tedavisi olmuştum beter birşey nasıl dayanıcam bilmiyorum geçen uyuşturmayı denedi iğne yaparken çok kastım kusasım geldi şekerim düştü dinlendirdi beni bakalım yarın nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: maozcann

quote:

200 liraya tek diş özelde yaptırmıştım hacı.4 seans sürüyor her hafta gidiyorsun 30 dakika 1 saat arası değişiyor.Acısız fakat ağzına iğne vurduğu için dilin uyuşuyor ilk 1-2 saat su ve yiyecek yok

Bugün muayene olmaya gittim ve 2 seans olacağını söyledi ilk gün sinirleri alıp 2. seans dolgu koyup bitirecekmiş bu arada seans neye göre oluyor çürüğe göre mi?

Vallahi hacı bende önce deldi ve içindekileri temizletti.Sonra içine bir şeyler yerleştirdi falan.Bir de benimkinde iltihap vardı ondan dolayı biraz daha uzun sürdü
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maozcann

quote:

Vallahi hacı bende önce deldi ve içindekileri temizletti.Sonra içine bir şeyler yerleştirdi falan.Bir de benimkinde iltihap vardı ondan dolayı biraz daha uzun sürdü

anladım dostum yorumun için teşekkürler

• Hocam ben kanal tedavisi yaptirmadim suana kadar cok sukur ama cok dolgu yaptirdim. Uyusturucu ignenin agrisi cok anliktir ondan hic korkmana gerek yok hissetmezsin bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hastaneye ve doktora göre degisiyo.Ben 6 ay once yaptirdim.Sanırım iyi uyusturamamis.makineyle disini oyup etine gectigi an yerinden zipliyosun.bide kanamasini azaltmak icin pamukla bastirmasi varya.. hayatimda gordugum en buyuk fiziksel acımdır.birde bagizina kan sicramasina dikkat et.doktor disimi oyarken kan bogazima kacti aniden kalktim doktor Allah dan refleksle makineyi cekti yoksa dilimle dudagimin yarisini kopariyodu

• İstanbuldaysanız gittiğim özel dişçiyi tavsiye edebilirim memnumum ben yaklaşık 2 yıldır tel için gidiyorum

• Geçen gün kanal tedavisi yaptırdım.Acıyıp acımaması kesinlikle doktora bağlı.Dişin sinirlerini alırken soğuk hava üflüyor.O zaman ağrıyla karışık acıtıyor.
  • 4 saat sürmüştü tek diş. 8 kere röntgen çekmişti. Sonra baş ağrısı hissettim ama dişim ağırmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Geçen gün kanal tedavisi yaptırdım.Acıyıp acımaması kesinlikle doktora bağlı.Dişin sinirlerini alırken soğuk hava üflüyor.O zaman ağrıyla karışık acıtıyor.

peki ne kadar süre acı çekiyorsun?
  • Ağrı hiç yok ancak Matkap sesi sinirini bozabilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: Jipena

Fiziksel olarak hissettiğimiz en büyük acıdır Kanal Tedavisi. Bilmiyorum etkisi var mıdır, benim azı dişlerim 3 köklü. Tamamen uyuştuğunu hissetmeden, uyuştu falan deme. Benim gibi kafanı tepedeki ışığa vurabilirsin acıdan.

En büyük acı değildir. Tamamen uyuşmuyor zaten. 6 dişim kanal tedavili.

Şimdiye kadar yaşadığım en büyük acımdı.

• Bir çok etkene göre değişir acı. Ama doktor iyi uyuşturabildiyse acı olmaz genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: TriLi

Bir çok etkene göre değişir acı. Ama doktor iyi uyuşturabildiyse acı olmaz genelde

Umarim dediğin gibi olur

• Ses rahatsız etti sadece.Bir de havayla sıktığı ilaç.Uyuşturulunca duymazsın birşey ama beklemek kötü,başka birşeyler düşüneceksin o anda.Bir de sinirleri alırken tırsma tornavida gibi birşeyler sokuyor ama acımıyor,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 aydır çektiğin acı kadar acımaz
  • Benim iki dişime kanal tedavisi uygulandı....
    hiçte korkulacak bir durum yok doktorunuz işin ehli ise sorun yaşamazsınız...
    sadece sinirleri alırken o törpü gibi olan iğnelerin kıtır kıtır sesi rahasız edebilir...
    gözünüzü kapayın başka bir konuya odaklanın müzik dinleyin...

geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: daschund

Benim iki dişime kanal tedavisi uygulandı....
    hiçte korkulacak bir durum yok doktorunuz işin ehli ise sorun yaşamazsınız...
    sadece sinirleri alırken o törpü gibi olan iğnelerin kıtır kıtır sesi rahasız edebilir...
    gözünüzü kapayın başka bir konuya odaklanın müzik dinleyin...

geçmiş olsun

Ben de müzik dinlemeyi düşünüyorum izin verir mi acaba tesekkurler

• maozcann kullanıcısına yanıt
    Sadece matkap yaparken biraz acıdı ve ağrıdı.Dolgu yaparken acımadı.İyi doktora denk gelirsen kanal tedavisi yaparken bile acı çekmezsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.