Şimdi Ara

KANALD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DAHA DEMİN KANAL D DE MUHABİR DEDİ Kİ BİZİM ELİMİZDE GÖRÜNTÜLERİN BİR KISMI VAR AZİZ YILDIRIMA YÖNELİK İDDAA LAR AĞIR DİYORLAR

• Görüntüler var demiyeceksin,koyucaksın. Yeter ulan yeter her kanalda Fener küme düşebilir lafları daha ispatlanmış bir suç yok ortada.

Çileden çıktım arkadaş ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Görüntüler var demiyeceksin,koyucaksın. Yeter ulan yeter her kanalda Fener küme düşebilir lafları daha ispatlanmış bir suç yok ortada.

vallaha ben sadece buraya girerek ve spor sitelerinde dolanarak takip ediyorum..kanalları izlemeyi sizede tavsiye etmiyorumki arkadaşlarım beni arayıp sinirimi bozacak kadar etkili spekülasyonlu yayın yapıyor olmalılar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Görüntüler var demiyeceksin,koyucaksın. Yeter ulan yeter her kanalda Fener küme düşebilir lafları daha ispatlanmış bir suç yok ortada.

vallaha ben sadece buraya girerek ve spor sitelerinde dolanarak takip ediyorum..kanalları izlemeyi sizede tavsiye etmiyorumki arkadaşlarım beni arayıp sinirimi bozacak kadar etkili spekülasyonlu yayın yapıyor olmalılar.....

Bende izlemiyorum şuan ,Dayım içeride izliyor yengeme 'Feneri küme düşürüyorlar' diyor , gelde dellenme işte böyle cahil kesimi nasıl hemen etkiliyorlar.

• Star'da da diyor Fener Konya'yı 6-0 yenmiş, Yılmaz Vural oyunculara baskı kurmuş. Ulan yaptığınız haber bile yalan lan, bahsettikleri maç 2-0 bitti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

quote:

Bende izlemiyorum şuan ,Dayım içeride izliyor yengeme 'Feneri küme düşürüyorlar' diyor , gelde dellenme işte böyle cahil kesimi nasıl hemen etkiliyorlar.

Sorma kardeş sorma

• Bizim Türk Medyası kadar bir olayı abartmaya meyilli dünyada başka bir medya yoktur. Doğmamış çocuğa don biçmek en güzel marifetleridir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.