Şimdi Ara

Kanallar Şifreli Çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
66.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşım aynı sorun bendede var nasıl çözdün topraklama diyince ne demwk istedin acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar topraklama çözümü şöyle ;

eğer evinizdeki toprak hattında çok yüksek voltaj varsa tv saçmalıyor. tv'yi söküp komşuya götürdüğünüz zaman çalışıyor, yan odadaki başka marka tv çalışıyori o çalışan tv'yi söküp salona getiriyorsunuz çalışıyor ama bazı marka tv'lerin dahili uydu alıcıları çalışmıyor aynı hatta. LG türkiye ile neredeyse mahkemelik olacaktık, 8-9 kez geldiler. tv'deki bütün kartları 2 şer kez sıfırlarıyla değiştirdiler. sürekli suçu uyduya atıyorlardı fakat aynı uydu ile bütün apartman ve evimdeki diğer 2 lcd çalışıyordu. neyse. gittim bir üçlü çoklayıcı aldım. içini açarak toprak hattını tamamen iptal ettim yani sadece faz ve notr aktifti. bu çoklayıcıya tv'yi takınca bütün kanalları yeniden arattım ve hepsini buldu. bu sorun yaklaşık 1 ay sürdü ve belki 100 farklı yöntem denemişimdir. uydu panosundan direkt kablo çekmekten tutun da eve seyyar mini uydu takmaya kadar. en son dediğim yöntemle çözdüm.

• Cevap 3 yıl sonra gelmiş. Ben unuttum bile ne yazdığımı. Ama yinede sağ ol.

• Tek Rumeli, ERT Şah, Makine Tv ve birkaç kanal daha şifreli diyor neden acaba? Cihaz Hiremco turbo hd 2. Dahili uydulu televizyonumda ise sorun yok.
  • fransada yasiyorum hiremco uydu cihazi aldim internete bagladim kanallar var ama gostermiyo zayif sinyal yaziyo sorun ne olabilir youtube girebiliyor internetten olabilirmi

• Mozenc M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler paylaşım için dediğiniz gibi yaptım sorun anında çözüldü 2 gündür neler dememiştik :)

• kontendoo kullanıcısına yanıt
    topraklama ya iyidir ya kötü yüksek voltaj olmaz öyle.. günümüz cihazların hepsi smps beslemeli tv uydu gibi şeylerde topraklama ucu yok gövdeler kablo vasıtası ile birlerine değiyor bu durumda fişi ters çevirip denemek lazım ya tvyi ya uyduyu veya nete bağlı ise modemini diğerlerini sabit bırakarak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.