Şimdi Ara

Kanallarım Kayboldu Yardımcı Olurmusunuz (çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 3 gün önce anlık olarak sinyal yok yada düşük hatası verdi o arada tabi kanalda gitti sonra geri geldi. Diğer gün TV yi açtığımda sadece 24 tane kanal vardı, kolay kurulum yaptım olmadı gelişmiş kurulum yaptım olmadı, fişi söktüm 1 saat bekledim bir daha kurulum yaptım yine olmadı, müşterini aradım sinyal yolla bana dedim tamam dedi birde onunla beraber kurulum yaptık yine olmadı, servis kaydı açtı ama bende benim yaptıklarımdan farklı bir şey yapacağını sanmıyorum başka daha neler deneyebilirim?

Edit
    Cihazı fabrika ayarlarına döndürüp kolay kurulum yaptım sorunum geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSKcarpediem -- 15 Şubat 2020; 16:5:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam Merhabalar

Fabrika ayarlarına sıfırlamayı deneyebilir misiniz rica etsem

Menü tuşuna basınız ve 221207 tuşluyoruz RESET FACTORY seçeneği çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam Merhabalar

Ustam ben bunu sizin daha önceki mesajlarınızdada gördüm denedim olmadı şimdi tekrar denedim menü tuşuna basıp sayıları tuşlarken sağ yukarıda yuvarlak içerisinde olumsuzluk belirten bi uyarı çıkıyor

• quote:

Hocam Merhabalar

Bu şekilde uyarı veriyor
    Kanallarım Kayboldu Yardımcı Olurmusunuz (çözüldü)

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Adım adım sırası ile yapılan işlemleri uygulayınız:

1- Kumandanızın "Menü" tuşuna basınız.

2- Ekranınızda açılan menüden "Digitürk Anahtar Bilgisi" sekmesine geliniz. "OK" tuşuna basınız

3- Geçiş yaptığınız menüden "STB ve Dijital Kart Bilgileri" sekmesine geliniz.

4- "OK" tuşuna bastıktan sonra hemen kumandanızdaki sayısal bölümden "221207" tuşlayınız.

5- Gizli menü ekranında en altta bulunan "Fabrika Varsayılan Ayarı" sekmesine geliniz. "OK" tuşuna basınız.

6- Cihaz parolanızı* giriniz ve onaylayınız. *Cihaz varsayılan parola "0000"(dört sıfırdır).

• quote:

Adım adım sırası ile yapılan işlemleri uygulayınız:

1- Kumandanızın "Menü" tuşuna basınız.

2- Ekranınızda açılan menüden "Digitürk Anahtar Bilgisi" sekmesine geliniz. "OK" tuşuna basınız

3- Geçiş yaptığınız menüden "STB ve Dijital Kart Bilgileri" sekmesine geliniz.

4- "OK" tuşuna bastıktan sonra hemen kumandanızdaki sayısal bölümden "221207" tuşlayınız.

5- Gizli menü ekranında en altta bulunan "Fabrika Varsayılan Ayarı" sekmesine geliniz. "OK" tuşuna basınız.

6- Cihaz parolanızı* giriniz ve onaylayınız. *Cihaz varsayılan parola "0000"(dört sıfırdır).
    Yardımlarınız için teşekkür ederim bende ki cihaz HM9505 anlattığınızı harfiyen yaptım menü açıldı ama orada reset yada fabrika ayarı gibi bir şey yoktu.

Kurulum ayarlarında fabrika ayarlarına dön vardı oradan döndürüp kolay kurulum yaptım sorunum düzeldi.

• KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Sorunun çözülmesine sevindim :) iyi seyirler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.