Ben yabanci bi 97d server oynuyorum ve oyunda 300 500 arasinda online oyuncu var ve burda baya yogun rekabert var kaldiki bende onlardan biriyim biraz hizli kasirordum diye banlamistilar 1 ciyken simdi yueni char actim ve
kasiorum ama sunu konusmak istedim sizce ignoreli kanatmi daha saglam yoksa manaloslu kanatmii?
Yorumlarinizi bekliyorum
İgnore sadece lvl3 kanatlarda bulunur. 97d dediğine göre en iyisi mana loss bulunan kanattır.
mana loslu kanat gormedim neişe yarıyo manalos ayıp bana ya
manalos kesinlikle
97d de sadece manaloss var, ignore yok benim bildigim kadarıyla, dolayısıyla en iyisi manaloss dur (:
baskan tamamda bu meletler ignore dedide o kanat iyiymis falan manalos yanlis degilsem vurusta baya fark ediyor
onlar abuk sabuk oluyorya ben 97d favorim baskasi tat vermior
Aynn beyler bende sadece versiyonu sezon olan mularda takildim ama cok dandik ve paspal geliyo heralde zevk meselesi. Şu an bi yabanci swde 5-6 arkadaşımla 97d bi sw kasiyoruz.Season6lara gore fln cok daha ii bence.Bu arada manalosslu kanat cok fark ediyo aynn. Sw de ticaret fln onemli pt bonus olaylari fln var admin baya online sw 250-350 kisi arasi fln ozellikleri bu.isteyen olursa yazarim linkini.
quote:
Orijinalden alıntı: MalcolM-X-
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
sezon 8 çıkıyo sen 97d oynuyon
aynen benim favorimde de sezon2, yok taşmış kanatmış soketmiş raklionmuş cok detay var.
quote:
quote:
quote:
sezon 8 çıkıyo sen 97d oynuyon
aynen benim favorimde de sezon2, yok taşmış kanatmış soketmiş raklionmuş cok detay var.
vallahi o serverda şimdiye kadar 5 6 tane loslu kanat bastim ama işe yarmiyor yani en başndan mg acmaniz lazim . bc icin elf gibi ama serverda cogu kişinin birakma sebebi kasman seni bir yere götüyormuyor yani 2 3 adam var 7-24 online var :D her zaman ordalar 1 ay dayandik biz halen online lar ve sky event olsn bütün eventlarda varlar :D tmm birşey demiyorum iyi oynuyorlar ayri yetten onlarda lag olmuyor bide o var standart başka bir serverda 20 playerlar oynamak o serverda zman öldürmekten iyi gzüküyor ama kişiden kişiye degişir.
mubz'de res sınırı fln değişti.Ayrıca baya eğlenceli bi sw, 16 res bi charim var arkadaşlarla takılıyoruz. Bu arada Malcom-x senin nick neydi hocam swde clan adi fln nedir?Oğrenek:D
quote:
Orijinalden alıntı: KazuYA18
mubz'de res sınırı fln değişti.Ayrıca baya eğlenceli bi sw, 16 res bi charim var arkadaşlarla takılıyoruz. Bu arada Malcom-x senin nick neydi hocam swde clan adi fln nedir?Oğrenek:D
ilk ismim Break4LoVE 2 CİSİ UNUTUM
3CUSU KARİGA 4 CU ve son su an 10 resete KingArthur
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KazuYA18