Şimdi Ara

KANATLI HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ OKUYORUM SORULARI ALAYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    oha hocam cok iyiymis tiptan falan bile iyi 14mezun oluncâ el ustunde tutulur bu insanlar yazayim mi ben o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ösymbiziyeme Ö kullanıcısına yanıt
    hocam bölümün önü açık yalnız tıptan daha zor olduğunu belirtmek isterim kanatlı hayvanlarla uğraşmak insanla uğraşmaya benzemiyor
  • Yokatlas'ta Boğaziçi Bilgisayar mıydı neydi öyle çok yüksek puanlı bir bölüme bakıyordum, yerleşenlerin tercih ettiği diğer bölümlerde kanatlı hayvan yetiştiriciliği vardı
  • quintell Q kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman ben yaziyorum burayi siralamam 50bin insallah olur ya

• deve kuşu neysede devlet kuşu yetiştirebiliyor muyuz o da önemli bir ayrıntı sonuçta
  • bölüm çok az mezun veriyor.. gençlerimizi biraz da bu alanlara yönlendirebilmemiz lazım. düşünsene bi ülkede kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümü yılda sadece 14 mezun veriyor.. 14
    mezunun 80 milyon insanın kanatlı hayvan ihtiyacını karşılamasını bekleyemezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quintell -- 14 Temmuz 2017; 1:32:12 >
  • quintell Q kullanıcısına yanıt
    HAHHAHHAHAHAHHAHA

• geçen yıl 9 kişi girmiş 7 boşluk var böyle bir bölümde inanamıyorum neden ülkenin gelişmediği belli oldu
  • Started From The Bottom kullanıcısına yanıt
    imam hatiplere yapılan yatırımın 10/1'i kanatlı hayvan yetiştiriciliğine yapılsa AB kapımızda kanatlı hayvan olur af dilerdi hocam.
  • Red bull kanatlandirir esprisi neden yapmadınız la

• ismail58000 kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.