Şimdi Ara

Kandilde boş dağlar bombalanıyor ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Ergenekon da Paralel de AKP nin eseridir. Çözüm süreci de. Başkalarını suçlayarak kendi pisliğinizden kurtulduğunuzu mu sanıyorsunuz?

Açılan konu paralelle ilgili. O yüzden ona yönelik yorum yapıyorum. Tabiki de Akp'nin de sorumluluğu var.
    O davalara bakan yargı mensuplarının paralelci olduğu zaten bariz ortada.
  • dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Sorumluluğu mu? Kiralık katil tutan birinin ne kadar suçu varsa AKP'nin de o kadar suçu vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dudeykewl

quote:

Orijinalden alıntı: Buzmavisi

Ergenekon da Paralel de AKP nin eseridir. Çözüm süreci de. Başkalarını suçlayarak kendi pisliğinizden kurtulduğunuzu mu sanıyorsunuz?

Açılan konu paralelle ilgili. O yüzden ona yönelik yorum yapıyorum. Tabiki de Akp'nin de sorumluluğu var.
    O davalara bakan yargı mensuplarının paralelci olduğu zaten bariz ortada.

odavalara bakanlara makam araçlarıu taşıdınız savcısıyız dediniz unutmayın şimdi Orduya muhtaç olduğunuz için böyle konuşuyorsunuz yoksa hizmet ettiğiniz yer belli
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 19 Şubat 2017; 15:21:16 >
  • Ben Akp'li değilim. Şu saplantılı düşünce tarzınızdan vazgeçin.

Burada paralel çete Türk Ordusuna iftira atmış. Ben bunu eleştiriyorum. Akp ile ilgili bir konu açılırsa oraya da yazacağımı yazarım.
    Siz neden rahatsız oluyorsunuz paralel örgütün eleştirilmesinden? Müridi misiniz onların?

Akp paralelle kavga edince paralelci, pkk ile kavga edince pkk'lı, işidi bombalayınca da işid'ci mi olacaksınız? Ordan oraya savrulmayın. Bir fikriniz olsun onu savunun. Hükümet iyi bir şey yaparsa onaylarım, kötü bir şey yaparsa da eleştiririm.

Ben şu anki iktidarın pkk'yı, işid'i bombalamasından memnunum. Paralelle de mücadele etmesini onaylıyorum. Geçmişte bunlara kol kanat germesini de yanlış buluyorum. Var mı itirazınız?
  • quote:

Ben Akp'li değilim. Şu saplantılı düşünce tarzınızdan vazgeçin.

Burada paralel çete Türk Ordusuna iftira atmış. Ben bunu eleştiriyorum. Akp ile ilgili bir konu açılırsa oraya da yazacağımı yazarım.
    Siz neden rahatsız oluyorsunuz paralel örgütün eleştirilmesinden? Müridi misiniz onların?

Akp paralelle kavga edince paralelci, pkk ile kavga edince pkk'lı, işidi bombalayınca da işid'ci mi olacaksınız? Ordan oraya savrulmayın. Bir fikriniz olsun onu savunun. Hükümet iyi bir şey yaparsa onaylarım, kötü bir şey yaparsa da eleştiririm.

Ben şu anki iktidarın pkk'yı, işid'i bombalamasından memnunum. Paralelle de mücadele etmesini onaylıyorum. Geçmişte bunlara kol kanat germesini de yanlış buluyorum. Var mı itirazınız?

Bizde yedik nasıl zeytinyağı gibi üste çıktın hemen ocu değilmişte bucu değilmiş neyi paylaşamadınız parayımı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nazır

quote:

Ben Akp'li değilim. Şu saplantılı düşünce tarzınızdan vazgeçin.

Bizde yedik nasıl zeytinyağı gibi üste çıktın hemen ocu değilmişte bucu değilmiş neyi paylaşamadınız parayımı?

Yazdığıma karşı bir cümle kuramıyorsunuz. Polemik, demogoji yapmayın varsa bir fikriniz söyleyin. Daha size bir şey yazmıyorum.

Evet maaş alıyorum Akp'den şu anda paraları sayıyorum Hey Allahım ya

• dudeykewl D kullanıcısına yanıt
    Kusura bakma da saçmalamışsın yine. Paralel Türk ordusuna iftira atmışmış. En büyük iftirayı devleti yönetenler yaptı zaten, paralel dedikleri kişiler zaten kendi adamlarıydı. 7-8 sene askerlerimizin hapislerde sürünmesine sebep oldular. Hepsi de paralel dedikleri dostlarının hizmetiyle oldu.

Araları açılınca da ühühühü bizi kandırdılar oldu. İnsan olan çıkar bu mağdur ettikleri, hapislerde vatan haini diye süründürdükleri insanlardan özür diler. Ama nerede? Çıkmış hiç utanmadan diyorlar ki, biz kandırıldık, bizi mağdur ettiler.

Yani bu ülkede asker-polis gözden düştüyse sebebi AKP dir, başkası değil. Paralel ile mücadele ediyormuş da bunu onaylıyormuşsun, komiksin. AKP nin kendisi çete zaten, paralelden daha tehlikeli bir çete, üstelik teröristlere en büyük desteği sunan bir parti, IŞİD ci oldukları tüm dünya kamuoyunda yayınlandı zaten.

Geçende yalandan gittiler bir kere IŞİD'e operasyon yaptılar diye ortalığı ayağa kaldırdılar. O günden bu yana bir kez daha IŞİD'e saldırı lafı duymadık.

Yani senin yaptığın şu oluyor: Adamın teki gidiyor bir kiralık katil tutuyor ve bir sürü insanı öldürttürüyor bu kiralık katile. Daha sonra kiralık katil ile aralarında para yüzünden anlaşmazlık çıkıyor, kiralık katil bu defa bu adamı öldürmeye çalışıyor falan. Bu adam da kendi tuttuğu kiralık katil ile mücadele ediyor. Sen de gidip bu mücadeleyi onaylıyorsun. Diyorum ya komiksin diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.