Şimdi Ara

Kandırmayın Beşiktaşlıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Taarin

quote:

Orijinalden alıntı: zalimkurt

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bana bak cocuk, terbiyesizligin alemi yok, adam gibi tartisacaksan tartis, yok ben o seviyede degilim henuz diyorsan, git Haber1903 forumunda takil, orasi daha uygun sana...

Şu yazdıklarını oku güzel kardeşim.Bana gelip saçma sapan bir şekilde çocuk ithamında bulunuyorsun;cevap verince yine saçma sapan bir şekilde şahlanıyorsun.
    Kimsin sen ali kıran baş kesen mi?
    Saygısızlıkta sınır tanımıyorsunuz
    Uslubuna bak

Yüzsüzlüğe bak senin foyanı Sishypus ortaya çıkarmadı mı lan hala çocuk ithamında bulunuyorsun diyor

Arkadaş >>https://twitter.com/kursuneren

Yazık günah ya..cidden inanıyor musun şuna?
    Hayır yani her mesajımın üstüne şunu alıntılayıp beni zan altında bırakmak nasıl bir acizliktir arkadaşım.Gel fikirlerinle tartış benle iftiraların üzerine değil.

Fotoshop mu bunlar ?
     Kandırmayın Beşiktaşlıları

Alın bunu dışarı, ayrıca son zamanlarda fake doldu bölüm.

• He he he headshot!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayki

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bana bak cocuk, terbiyesizligin alemi yok, adam gibi tartisacaksan tartis, yok ben o seviyede degilim henuz diyorsan, git Haber1903 forumunda takil, orasi daha uygun sana...

Şu yazdıklarını oku güzel kardeşim.Bana gelip saçma sapan bir şekilde çocuk ithamında bulunuyorsun;cevap verince yine saçma sapan bir şekilde şahlanıyorsun.
    Uslubuna bak

Yüzsüzlüğe bak senin foyanı Sishypus ortaya çıkarmadı mı lan hala çocuk ithamında bulunuyorsun diyor

Hayır yani her mesajımın üstüne şunu alıntılayıp beni zan altında bırakmak nasıl bir acizliktir arkadaşım.Gel fikirlerinle tartış benle iftiraların üzerine değil.

Fotoshop mu bunlar ?

Rezilliğe bak ya Profil'deki adınıda silmiş.

Doğum tarihinde 1991 olarak güncellemiş

yazık yaw, halbuki çoluk çocuk olmak orda 91 yazmasıyla olmuyor bunu anlamadı bir türlü.

Güncellemedim bazılarının iftiraları rahatsız edince gizliliği kaldırdım bilmeden konuşmak en kolayı,biraz kendini zorla anlarsın belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vurmayin artık öldü herhalde

• zalimkurt kullanıcısına yanıt
    Bırak bu ayakları.
  • zalimkurt kullanıcısına yanıt
    Güzel kardeşim bana cevap yetiştirmeye çalışacağına 2. satırda yazdığımı bir okusaydın keşke. Sizin nesilden bazılarıyla gerçekten işimiz var. Bizde aynı yollardan geçtik 50 yaşında değilim daha dün gibi hatırlıyorum. En azından biri birşey yazarsa dikkat ederdik.

Doğum tarihin 1991 olsa ne 2001 olsa ne, yazdıkların boş olduktan sonra orda 1971 yazması bir anlam ifade etmiyor.

Şurda tüm forum sana birşeyler anlatmaya çalışıyor, sen burdan "Bana çocuk muamelesi yapılıyor, benimle ezik muhabbeti yapılıyor" gibi şeyler anlıyorsan sadece bir daha düşünmeni diliyorum. Abilik falan taslamıyorum, hayattada işim olmaz öyle saçma bulduğum şeylerde. Sadece bazı şeyleri görmen belki mümkündür diye şansımı deniyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Uslubuna bak

Fotoshop mu bunlar ?

mo mo mo mo mo MONSTERKILL KILL KILL KILLL

• quote:

Ne Fikret Orman ne de başka bir yönetici klüp yönetecek adamlar değiller,geldiler yönetime sefasını sürüyorlar.Fikret Orman zamanında niye aday oldu,Beşiktaş'ın kaşına gözüne hasta olduğundan mı?

Bakın diyorum ve hep diyeceğim bu adamın zararı Demirören'den büyük olacak!

Feda diye geldiler veda diyerek gitmeliler.

bu üyenin süresiz banlanması isabet olmuş.

geçmişimizden ders çıkarmalıyız. kulüp borç batağı içindeyken ''düzgün transfer yok yea'' deyip isyan etmek köstek olmaktan başka bir şey değildi. pozitif veya negatif eleştiri değil bu. Beşiktaş'ın en zor zamanında başına geçmiş başkana sefasını sürüyor demek nedir? hatırlıyorum adamın saçları 2 ayda beyazlamıştı.

bugünlerde de yine aynısı oluyor, ben dahil tüm Beşiktaşlılar transfer bekliyor. muhtemelen yine bazı bölgelere transferler devre arasına sarkabilir ve böyle konular açılabilir. ben yönetime güveniyorum. olur da transferde çuvallayıp bu lige yansırsa hepimiz sene sonu eleştiririz. fakat bu arkadaş gibi kendimizi nostradamus sanarsak hoş olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Ne Fikret Orman ne de başka bir yönetici klüp yönetecek adamlar değiller,geldiler yönetime sefasını sürüyorlar.Fikret Orman zamanında niye aday oldu,Beşiktaş'ın kaşına gözüne hasta olduğundan mı?

Bakın diyorum ve hep diyeceğim bu adamın zararı Demirören'den büyük olacak!

Feda diye geldiler veda diyerek gitmeliler.

bu üyenin süresiz banlanması isabet olmuş.

geçmişimizden ders çıkarmalıyız. kulüp borç batağı içindeyken ''düzgün transfer yok yea'' deyip isyan etmek köstek olmaktan başka bir şey değildi. pozitif veya negatif eleştiri değil bu. Beşiktaş'ın en zor zamanında başına geçmiş başkana sefasını sürüyor demek nedir? hatırlıyorum adamın saçları 2 ayda beyazlamıştı.

bugünlerde de yine aynısı oluyor, ben dahil tüm Beşiktaşlılar transfer bekliyor. muhtemelen yine bazı bölgelere transferler devre arasına sarkabilir ve böyle konular açılabilir. ben yönetime güveniyorum. olur da transferde çuvallayıp bu lige yansırsa hepimiz sene sonu eleştiririz. fakat bu arkadaş gibi kendimizi nostradamus sanarsak hoş olmaz.

Üstadım rahat ol. Tüm medya el ele vermişler Beşiktaş böyle kötü, şöyle kötü. Sosa gitti Gomez gitti takım bitti. Transferde geç kalındı, yok Gomez'e verile para başkalarını rahatsız etti. Offf. Hele ASpor.. Amanın kulüp battı.

Seyrederken kriz geçiriyorum, dönüp dolaşıp mevzuyu Erdal Torunoğulları' na getiriyorlar. Yemin ederim kasti yapıyorlar. Van Persie aylardır idmana çıkmıyor tık yok, Vay anam, sabah akşam Sosa'da Sosa. İfrit oluyorum. Ama elden gelen birşey yokki. Sahaya çıkarız, ağızlarının payını veririz. Gerçi bu yüzsüzler o zamanda susumazlar ama.

• O değilde vura vura ölmüş çocuk :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Önder

O değilde vura vura ölmüş çocuk :D

Cidden ölmüş

• beşiktaş'lı arkadaşlar çok şanslılar fikret orman gibi harika bir başkan ve kaliteli bir insan var başlarında( şahsen sohbetlerim oldu kendisiyle). ben beşiktaş'ın şampiyonluk şansını bizden ve fenerbahçe'den daha fazla görüyorum. bakalım neler olacak.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.