Şimdi Ara

Kane & Lynch 2: Dog Days Ön İnceleme (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
19.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunda yapay zeka ve mantik namina hicbirsey yok !

Adamlari 2 metreden 2 sarjor mermi harcayarak olduremiyorsunuz. (MP5-UZI hemde...)
    Korunacak karakter sizi takip etmesi gerekirken alip basini gidiyor onu mu koruyacaksiniz kendinizi mi?
    2.bolumde kamyon arabaya carpmadan 5 saniye once Lynch niye durduk yere dusuyor?
    Pistollerin vurus gucu nerdeyse sifir.
    Sallanan kamera gercekten goz-bas agrisi yapiyor.
    Kamerayi sabite alinca bile cekim yaparmis gibi arada bulaniklasip netlesmeler devam ediyor, zaten dusuk olan grafik kalitesini iyice dusuruyor.

tekrar soyluyorum, rezil bir oyun. paranizi daha iyi seylere harcayin.
  • +1 çöp bir oyun, hemen sildim.
  • Senaryo ve görseller çok başarılı fakat yapay zeka ve çatışmalar berbat.
  • Oyuna başladım.
    ...
    ...
    ...
    Oyunu bitirdim.
    Bu kadar işte,hiçbirşey yok oyunda.
    Bunu ilk kez söylüyorum bir oyun için, 3 liralık Verbatim'e yazık.

Oyunun hikayesi de yok sanırım ne bu böyle?

Kane bir adamla konuşmak için geldi. Neden konuşacağını bile bilmiyorken biz adam kaçtı. Yanlışlıkla kızı vurduk. Sonra adamın neden kaçtığı Kane'in neden konuşmak istediği falan cevaplanmadan bir mafya geldi vurduğunuz kız benim kızımdı dedi oyunun amacı birden değişti. Ne olduğunu anlayan anlatıversin valla.
  • Oh be oyunun çöp olduğu resmiyet kazandı. Artıkın gönül rahatlığıyla ben de çöp diyebilirim, çöp çöp çöp. 2 tane Amerikan magandası durduk yere 5000 tane adam öldürecek al sana oyun. Rezil herifler yaa.
  • 2 günde bitti başımı döndürüyordu kamera açısı oyun güzel olmuş bayadır söle pc ye oyun cıkmıyordu arada güzel gitti şimdi sırada mafia 2 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Oh be oyunun çöp olduğu resmiyet kazandı. Artıkın gönül rahatlığıyla ben de çöp diyebilirim, çöp çöp çöp. 2 tane Amerikan magandası durduk yere 5000 tane adam öldürecek al sana oyun. Rezil herifler yaa.

Ben böyle rezillik görmedim cidden.
    İlk 3 chapter 1 saat sürdü alışma aşaması falan.
    Sonraki 4 chapter da bir saat.
    Son 3 chapterı oynayamadım bile.
    Bu ne be böyle, insan bunu oyun diye piyasaya sürerken utanır kardeşim!
    Herşeye rağmen Alan Wake'ten sonra bitireceğim oyunu. Mafia II'den önce oynayacağım yani, Mafia'nın değerini daha iyi anlamak için.

• Ustuneze mermı falan geldıgınde sansur gıbı bozulmalar mı oluo boyle grafıklerde ılgınc seylerde basınıza gelıormu sızınde :S
  • ben bizi dövdükleri çıplak gediğimiz bölümdeyim kapadım ne kadar kaldı oyunun bitmesine kane i buldum kapadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fears87

Ustuneze mermı falan geldıgınde sansur gıbı bozulmalar mı oluo boyle grafıklerde ılgınc seylerde basınıza gelıormu sızınde :S

Oyunda veya bilgisayarında sorun yok o bir efekt ben de ilk başta onları grafik hatası sanmıştım ama sonradan alıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: gamemonster957-12

ben bizi dövdükleri çıplak gediğimiz bölümdeyim kapadım ne kadar kaldı oyunun bitmesine kane i buldum kapadım.

Oyunun yarısında falansın sanırım,
    ondan sonra Glazer'ıydı Shangsi'siydi derken son bölümde uçakla kaçıyorsun bitiyor.

• Ya biri şu oyunun hikayesini anlatır mı lütfen.
    Tek anladığım
    bir mafyanın kızını öldürdük ama neden onun peşindeydik ki? Bir de bizim hatunu öldürdüler başka birşey yok.
  • "Adults Only" etiketiyle çıkacağı söylenmişti bir de bu oyunç.. ama gel gör ki sansürlü grafiklerden geçilmiyor.. Yazıklar olsun
    Dl dvdye yazık
  • quote:

Orijinalden alıntı: L Lawliet

quote:

Orijinalden alıntı: fears87

Ustuneze mermı falan geldıgınde sansur gıbı bozulmalar mı oluo boyle grafıklerde ılgınc seylerde basınıza gelıormu sızınde :S

Oyunda veya bilgisayarında sorun yok o bir efekt ben de ilk başta onları grafik hatası sanmıştım ama sonradan alıştım.

Cok kotu olmus ya crack te veya drıverda sorun var dıe oynamayı bırkmıstım duzelır sonra dıe :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fears87 -- 26 Ağustos 2010; 13:21:04 >
  • video ıncelemesı ne zaman gelıyor ?
  • oyunun kapak remini gördüm oyun oynamaktan soğudum
  • oyunu oynamamışlar için söliyim bir bölümde kane ve lynch ı işkence ediyorlar ve ve çıplak çatışıyorlar belden aşşasnı sansürlü merak etmeyin :D
  • Oyunu bugün oynadım.Oynamamış arkadaşlara tavsiyem bulaşmasınlar.Oyunda grafik namına hiçbir şey yok,akıcılık desen sıfır.Oynanabilirlik babında zayıf.Adam öldürmek işkence adam ölmüyor resmen.El kamerası ile oyun izlenimi adamı yoruyor.Çöp bi'oyun bana sorarsanız.Ama oyunu sevenlere bi'şey diyemem oynasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thisishaolin -- 5 Eylül 2010; 17:19:53 >
  • Oyunun oynanışını eleştirenlere sözüm yok fakat grafiği bu kadar küçümseyen arkadaşları kınıyorum.Bir kere etkileşimi mükemmel yapmışlar.Bir çok oyunda böyle çevre etkileşimi yok.Oyunun ilk bölümünde shangai sokaklarında gayet güzel ve doyurucu grafikler vardı.DEvamı içinde aynı şeyi söyleyebilirim.Kafası hassas insanlar oynamasın herkes baş ağrısından müzdarip.Oyunun tek sıkıcı yanı tek düzen gitmesi gerisi başarılı.
  • İlk oyundaki el kamerası olayına benzer olay vardı. Tabiki burada biraz daha gerçekçi bir hale getirmişler, o çatışmanın içerisinde bulunup o zor anda ateş etmenin heyecanını yaşatmak istemişler. pc ye indirip denedim ama ilk oyun kadar sarmadı şimdilik, konsol için 100 lira veripte alınacak bir oyunmudur ? HAYIR tabikide.
    Yinede piskopat 2 limiz ile filmlerdeki pislik sokaklarda dolaşmanın keyfine varabilir ve eğlenebilirsiniz. Film tadında bir oyun nede olsa.
  • Yine de ben beğendim.Güzel bir oyun.:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.