Şimdi Ara

Kangal Mı GSD (Alman kurdu) mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
46.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kangal Mı GSD (Alman kurdu) mu?

(En Son Oy Tarihi: 7.3.2019)
Giriş
  • Bahçede kocaman kangal hiç estetik durmaz.Alman kurdu tavsiye ederim...
  • Alman Kurdum vardi bnim zamaninda =( kardesim kesinlikle Alman Kurdu oneririm Kangal Daha guclu olabilir ama ben alman kurdu kadar cana yaqın bir hayvan daha gormedim
  • Ben de Alman Kurdu diyorum.
  • 2 sene kurd besledim çok güzeldi ama kangal besliyorum şuanda hayatımı şaşırdım o ne güç :) Kangal'ı vazgeçmem hemde türk malı :D
  • Deutsch
  • Alman Kurdu

Bide şöyle kısa boylu,kıcı nerdeyse yere degicek,tüylü olucak ne manyak olur ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Tek geçerim...

Parasını verebilirsen besle Türkiye'de
  • kesinlikle Alman Çoban köpeği ..ben besliyorum merak ettiğin bir şey olursa pm at .. her türlü soruna cvp vereblirim ...
  • Kangal'ı bağlamayacak ve alan sorun değilmişin o alan içerisinde serbestçe dolaşmasına izin vereceksen elbette kangal... Ama zincirde bağlı tutacaksan yazık edersin ;)
  • kartalizma al bunu tek gec bence senın pitbulun bunu gorunce bak nasıl kacıyor

•  Kangal Mı GSD (Alman kurdu) mu?
  • alman kurdu al, kangal sokak köpeği gibi yaws... cüssesi olmasa pfff sevemedim gitti kangalları
  • koruma amaçlı alımıyorsan kesinlikle golden retriever almanı öneririrm!
  • Eğer köpek dövüşü gösterimi yasak olmasaydı bir video koyardım.Bir kangal ile pitbulu dövüştürüyorlar.Dövüştürdükleri alan çamur,kangalı dövüş sonunda inceliyorlar.Çamur hayvanın ayak bileklerinden yukarıya çıkmamış.Pitbul zaten ölmüştü.Gerisini siz düşünün.
  • arbuzik rotweiler varya kangalı bile ................:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartalizma_26

Tek geçerim...

kardeşim hergün haberlerde bu tür köpeklerin bir çocuk veya yetişkin insanı ya öldürdüğü yada yaraladığı haberlerini izliyoruz. yoldn geçen bir insanı veya çocuğunu parçalasa ne hissedersin. he onu bunu korkutacam diyorsan al.

ama kangal; şunu hiç bir zaman unutmayın kangal köpeği sahibine sadıktır.
    tv de bir kangal belgeseli izlemiştim. çoban anlatıyor ; ben köpeğimin kafasında sopa kırdım. bana havlamadı bile. diyor.

bir kaç arkadaş bu mesajımdan sonra şunları diyebilir. " geçenlerde bir kangal köpeği küçük çocuğu öldürdü" diyebilir. o köpek kırmaydı. has kangal değildi. belirtmek isterim.
    KANGAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 25 Mayıs 2008; 17:36:42 >

• güldürmeyin beni siz rotweiler besledinizmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TÜRKNBR -- 25 Mayıs 2008; 17:37:50 >
  • Kangal

• rotweiler forover
  • hortttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.