Şimdi Ara

KanKa Mu Online (Oynuyanlar baksın oynamayanlarda :)) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -iKiDeFenix-

http://kankamu.servegame.com

SağoL. ßu Arada Site FarkLı ve GüzeL.
  • Evet katılıyorum site güzel olmuş.Ama servera baglanmıyor launcher.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßaTıKaN

quote:

http://kankamu.servegame.com

SağoL. ßu Arada Site FarkLı ve GüzeL.

Daha Guzelide Olabilirdi.MuWeb 06-04 Editlendiginde Harika Oluyor.
  • Gene Ne oldu yaws
  • Adamlar sabahtan beri website deiştriolar böyle şey görmedim Sabahtan bu yana 4 kere baktım siteye dördüde farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Machado- -- 17 Ocak 2008; 20:30:28 >
  • quote:

Adamlar sabahtan beri website deiştriolar böyle şey görmedim Sabahtan bu yana 4 kere baktım siteye dördüde farklı
  • Arkadslar yaptıgımız web deısımlerında hata oldugu ıcın yaptık ama suan serverıda actık.Makınenın sahıplerı (aldıgımız yer) yıllık bakım yaptı makınaya Server Online....Web sitemizi buLduk herkese iyi calısmalar...

Arkadaslar serverın web sitesinde accLer ve onLine sayısı gsterımınde araada bir Hata oluyor Bunu gidermeye calıscaz...Server onlinE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donalt_ergun -- 17 Ocak 2008; 21:25:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: donalt_ergun

Arkadslar yaptıgımız web deısımlerında hata oldugu ıcın yaptık ama suan serverıda actık.Makınenın sahıplerı (aldıgımız yer) yıllık bakım yaptı makınaya Server Online....Web sitemizi buLduk herkese iyi calısmalar...

Arkadaslar serverın web sitesinde accLer ve onLine sayısı gsterımınde araada bir Hata oluyor Bunu gidermeye calıscaz...Server onlinE

Anca Giderirsin.
  • Konusmalarınızı Daha Guzel Ve Saygı Celcevesi İçinde Yaparsanız Kendi İyiliginiz İçin.Aksi Yada Tekrari Halinde Ceza Kacınılmazdır.
  • ßu Sitede GüzeL ßirinde Durun Artık.
  • s.a ben bu formda yeniyim

ama uzun süredir takip ediyorum

arkadaşlar sizin sorununuz ne burası mu online ile ilgili bir bölüm!!!
    sizin ve arkadaşlarınızın kavga edebilecegi yada server acan kişileri küçük düşürebileceginiz bi yer degill!!!1
    uzun süredir takip ettigimi söledim ve herzaman bazı işaretli kişilerin acılan serverler hakkın da iddaya girdigini görüyoyrum
    yok 5 gün gider yok 10 gün gider
    rkadaşlar bunları sölemeden önce girin bi servere bakın kasın ondan sonra yorum yapın.
    eline salık kardeş ben de başladım server güzel ama kasmasını bilene !!!!
  • s.a ben bu formmda yeniyim ama uzun süredir takip ediyorum

ve artık bıktım bazı kişilerin serverler hakkın da kendini bilmezce yorum yapmasından!!
    arkadaşlar yorum yapmadan önce girin bi kaç gün kasın serverin durumuna bakın
    sizlerin tek yaptıgı şey server acan kişileri küçük düşümek
    yorum yapmadan düşünün pls !!!

servere gelecek olurssak server güzel online sayısı artarsa daha güzel olcak
  • aRtık ServeR TamamiyLr hazıR batıkan cok gözüme batıon habeRin oLa..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: CashRulez

quote:

Orjinalden alıntı: donalt_ergun

KanKa Mu Online Kapanmıycak SekıLde geri geLdi...
    97d + 99i Anticheatle.. 0 hiLe.... xp=1500 ne ZoR ne KoLay dRop= %70 Makınaya acıLdıgı ıcın 0 LaG... 100 Mbt hıZ 0 Lag coMe aLL... Herkesi bekLeriz
    kankİ.zaPto.org & KanKamu.SeRveGame.cOm Arkadaslar ServeR 12.01.2008 CumarteSi Gunu Yani Yeni acıLmıstır... Az onLine gorup gidenLere

1*)"Come All"Türkçe yazsana şunu,Eğer diyorsan yabancılarda görecek Türkçe foruma yazma veya diğer yazıları Türkçe yazma.Anlamış değilim

2*)Harfler iriliufaklı zorlanmadın bunları yazarken

3*)Daha önce konunuz vardı niye onu değiştirmiyorsun birdaha açıyorsun?

nesın sen ya tartısma yaratma makınasımı bulduğun bahanelerın hepsi eften püfet gıt baska yerde post kas

• quote:

Orjinalden alıntı: nesri_oncel

aRtık ServeR TamamiyLr hazıR batıkan cok gözüme batıon habeRin oLa..!!

Kavgada Solenmez.
  • Gözüne DikkaT Etde Çıkmasın ALLahın ßebesi.
  • quote:

Gözüne DikkaT Etde Çıkmasın ALLahın ßebesi.

Bırak Ya AdamLar EğLeniyo..Server AçmışLar Ne GüzeL(!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dk_CoNCoN_

quote:

Gözüne DikkaT Etde Çıkmasın ALLahın ßebesi.

Bırak Ya AdamLar EğLeniyo..Server AçmışLar Ne GüzeL(!)

Yok Ters ßişe Yazmış oLsam Neyse Ama Şimdi Yazdım ßakaLım Ne Yapacak ALLahın DingiLi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.