Şimdi Ara

KANKAMIN YAPTIGI MÜKEMMEL SÜPRİZzZz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arakdaşlar...bugün mükemmel bir olay üzerine şoke oldum...

İNTERNETTE TANIŞMIŞ OLDUGUM kız arkadaşım buluşmam hemen hemen imkansızdı..

işlerimin yoğunluğundan dolayı görüşemiyorduk..fakat işte benim kankam (goztepeli_TR nickli şahıs kankam olur bu arada) ne yaptı etti kızı İZMİR e çagırdı ve bana oyle bir jest yaparak hayatımda ilk kez deger verdigim seviglimii evime kadar davet ettirtti.
    Karşımda sevgilimii görünce resmen şok oldum ve elinde bir çiçekle..sonucta netten tanıştıgım ve deger verdigim bir kızı karşımda görünce ve arkasından da kankamın çıkması ile zaten 2 şok yaşadım....

ŞU AN GERÇEKTEN İNANILMAZ DERECEDE MUTLUYUM.kankamın yapmış oldugu bu büyük ve harika davranışı hiçbir zmaan unutmam...işte GERÇEK DOSTLUK BUDUR......

not: sağdaki goztepeli_TR oluyor sol taraftaki sarı T_shirtlü de ben olyom ortadaki de o unlu ÇİÇEKLER
     KANKAMIN  YAPTIGI  MÜKEMMEL  SÜPRİZzZz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3-8-8-@-0 -- 27 Temmuz 2006; 17:15:41 >

• ben anlamadım bu ne yaw
  • senin adına sevindim, böyle güzel arkadaşlar bulmak gerçekten zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSmiley

senin adına sevindim, böyle güzel arkadaşlar bulmak gerçekten zor

teşşekürler kardeş ALLAH HERKESE BÖLE Bİ DOSTLUKLAR YAŞATSIN...
  • yapar göz gözlü kardeşim o deilde bide bana cevap verseydi 7630u alıyonmu almıyonmu haber vercektin
  • quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

yapar göz gözlü kardeşim o deilde bide bana cevap verseydi 7630u alıyonmu almıyonmu haber vercektin

kardeş... o 1 haftalık ceza aldı daha 5 günü var sana cvp yazması için yanımda değil ama 1 saat sonra benim yanıma tekrar gelecek gelince sölerim SANIRIM TEL ALMIŞ KE4NDİNE NOKİA 6260

• quote:

Orjinalden alıntı: noob saibot

yapar göz gözlü kardeşim o deilde bide bana cevap verseydi 7630u alıyonmu almıyonmu haber vercektin

herkes kendi derdinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.