Takip eden arkadaşlar vardır. Kanye West Graduation'un üstünden bir yıl dahi geçmeden yeni bir albüm çıkardı. Albümün adı 808's & Heartbreaks. 808 araştırdım ki bir beatbox türünün adıymış. Bu albümdeki en iyi şarkı bir çok arkadaşında duyup adını araştırdıkları Love Lockdown bence. İkinci favorim de Welcome to Heartbreak. Albümü dinlemiş olan ve Kanye West'i takip eden arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşsınlar lütfen.
severim kanye west i. love lockdown baya güzel, ağır bir şarkı. sanırım ayrıldığı nişanlısına yazmış bir yerde okumuştum...
kanye west gözlüğüm bile var.
Haha şu panjur gibi olandan mı Adamda gözlük fetişi var canlı performanslarında 3 5 gözlük değiştiriyor.
Vay canına farkına varmadan reklam bile yapmışım
evet panjurdan hemde 5 farklı rengi. gece dışarı çıkarsam mekanda falan takıyorum hoş oluyor.
quote:
Orjinalden alıntı: hunterboi
Takip eden arkadaşlar vardır. Kanye West Graduation'un üstünden bir yıl dahi geçmeden yeni bir albüm çıkardı. Albümün adı 808's & Heartbreaks. 808 araştırdım ki bir beatbox türünün adıymış. Bu albümdeki en iyi şarkı bir çok arkadaşında duyup adını araştırdıkları Love Lockdown bence. İkinci favorim de Welcome to Heartbreak. Albümü dinlemiş olan ve Kanye West'i takip eden arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşsınlar lütfen.
Graduation 2007nin Eylül'ünde piyasaya çıktı (50 Cent'in Curtis ile birlikte),808's & Heartbreaks ise Kasım 2008.Yani aradan 1 seneden fazla geçmişti zaten
Aşk konusunu ele almış Kanye.Rapçilerde fazla görülmeyen birşey bu Ama Kanye'nin bu son albümle ayrı bir tarzı olduğu kesinleşti.Kendisi de zaten "Ben Rapçi değilim,Kanye'im" diyor.Albümün de The College Dropout ve Late Registration'da güzelliği bulamadım...
Bu arada en beğendiğim 3 şarkısı:Amazing,Heartless ve Love Lockdown...
Güzel ama rap olarak değerlendirirsem vasat bir albüm.Kanye bu albümde iyice R&B ye kaçmış.Ama genel olarak güzel bit albüm dediğim gibi.Ama son üç albümü de bundan kat kat iyidi.Zaten asıl albüm wooceder efektsiz çıkacak olan Haziran ayı çıkıyor.Orda Kanye gene süper işlere atmış olacaktır.