Serdar'ın bonservisinin yüksek olmasının nedeni bu 3 futbolcunun maaşı olabilir. 4.5 içinde Serdar'ın bonservisi + Bilal, Furkan, Sercan'ın maaşlarıda var bence.
Allah'ını seversen yapma şunu. Sen kendin inanıyor musun buna? O bence düz 4,5 milyon euro. Diğer oyuncuların maaşı ne alaka? Zaten Serdar'ın maaşı o üçünün maaşı kadar falan galiba. Yani her türlü 4,5 o ani.
Verdiğimiz oyuncuların maaşlarınıda ödedik işte, neyini anlamadın ? Verdiğimiz oyuncuların ilk maaşları + Serdar'ın bonservisi = 4.5 milyon euro.
Sözleşme feshi için ödendi diyorsan bence 4,5 artı maaşlar olmasın o... Abi o zaman 6 -6,5'u buldu Serdar Aziz bize....
Ben anlamadım dediğini. O 4,5'un içinde nasıl oluyor ya?
Şöyle anlatıyım, misal Serdar'ın gerçek bonservisi 4 milyon euro olsun ve verdiğimiz oyuncularında Bursa'ya maliyetinin yani maaşlarının bir kısmınıda 500 bin euro ile biz ödemiş olabiliriz.
4 bonservis +5 verdiğimiz oyuncuların maaşlarının bir kısmı.
Tabi bu sadece benim görüşüm belkide gerçek anlaşmanın bunla alakası yok.
Ya yok birader ya.. Öyle birşey hiç sanmıyorum. Neden dersen adamlar Beşiktaş'dan da yaklaşık o kadar bonservis istemişler... Diğer oyuncuların maaşıyla falan alakası yok. Boşuna bonservis ücretini düşürmeye çalışma.
aynen bırak bonservisi düşürme +1,5m euro ekleyin bonservise,bursa zaten 6 istiyordu aradaki farkın fazlası edecek 3 oyuncu verdik.maaşları neden katılıyorlar şaka gibi, sercan furkan sürekli karşı takım maaşını ödeyecek şekilde kiralanıyordu bilal zaten kadroda maaşını hak eden ender oyunculardan.furkandan 1m sercandan 400k euro kira bedeli almışız şimdiye kadar.oyuncu satmayı becerebilsek son2sezonda 50 maçta 28gol katkısı veren sercandan iyi para kazanabilirdik
Bu maaş olayını bende biyerde okumuştum doğru olma ihtimali var. Transferler hep kağıt üzerinde gösterildiği gibi yapılmaz, yapılsa FFP olmazdı.
Sercan Bursa'yı ister ama Bilal'le Furkan istemeyebilir. Bu açığı kapatmak için maaşlar şişirilmiş olabilir.
Tabiki epsi olabilir, denebilir, yabilirlerden ibaret o yüzden ne desek boş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Para ile satılabilecek adamların maaslarını da vermek bu yönetimin işi olabilir.. başka birileri olsa o oyuncuları satar o serdar denen işe yaramazı da almazdı.. Bu arada Bursa da hamza varken ilk beşe giremezler...
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
Bursa da Bilal,Batalla da fena oldu he :( hocam bir tane kante bulursa seneye şampiyon
Hamzasson Bursa'da sene sonunu göremez.
quote:
Orijinalden alıntı: Kayra Han
quote:
Orijinalden alıntı: asosyal yaratik
Bursa da Bilal,Batalla da fena oldu he :( hocam bir tane kante bulursa seneye şampiyon
Hamzasson Bursa'da sene sonunu göremez.
Onlar da biizm yönetim gibi salaklık yapıp 10. hafta da kovmazlar ise hocam bursayı ilk 5'e garanti sokar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme