quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye quote:Orijinalden alıntı: Infection quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye quote:Orijinalden alıntı: CEO quote:Orijinalden alıntı: ultralisan Yılda 4.5 5 versem bende utancımdan açıklamazdım. 8 verdiğim adam Amrabat olsa utancımdan kafamı keserdim. 14 verdiğiniz Guiza var. Ronaldonun varisi Bruma napıyo ? Super kanat oyuncunuz Krasice sor bakalım. Aralarında 10 yaş var, abisi sayılır. @CEO İspanyada attığı gollerin size yazıldığını bilmiyordum. Keşke bunu zamanında söyleseydiniz. Sakızcı Misimovic'e sorsak ? Yada Alex'den daha iyi yea dediğiniz adını unuttuğum brezilyalı çöpünüz de vardı İlla sidik yarıştırmak istiyorsan sizden daha çok oyuncu söyleyebilirim. İster misin geçmişinizi açmak? Istediğin kadar geçmişe dönebilirsin. Tek yaptığınız o zaten Para cebinizden mi çıkacak. Size ne oluyor onu anlamadım ? Senin yaptığın neydi? Demek ki sizinde tek yaptığınız o. Olayı başlatan sensin, konu da bile milleti tahrik etmeye çalışıyorsunuz. Dünya göz hastanesinden randevu almanızı tavsiye ederim. Konuyu baştan bi gözden geçirin bakalım kim başlatmış. Senin için alırım tabi. Fanatizmden kaynaklanan sorunları çözemiyorlar ama gene bir şansını dene bence.