Şimdi Ara

KAP Henry Chukwuemeka Onyekuru (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Hocam yanlış anlama da o Juve'nin forveti Cerri Serie B'yi paramparça etti ve daha yaşı 20-22 falan. Az bile 1M €. İlk senden duydum çok şaşırdım aşırı ucuza gitmiş. Küçümsediğin adam oradaki gazetede her gün manşetti.

Hem kanat topçusu olup hem de 6 ay sakatlanan biri için 800 bin euro çok da az para değil arkadaş doğru söylemiş. Maliyeti 2M euroya patlıyor. 6 aydır top görmemiş sakatlık sonrası nasıl döneceği belli değil. Kronik olması da belli değil. Böyle koşucu kanat topçuları için ayak sakatlıkları hayati derecede. Keşke 1.5M euroya falan kapatabilseydik.

Alıntıları Göster
    Hocam parçaladığı dediğin adam Juve için çok büyük bir ümit olsaydı kiralık sözleşmesine zorunlu 10 milyon euro alma bedeli eklenmezdi.Yani Cerri artık Cagliari topçusu.

Ayrıca kiralama 800 bin euro tam ciklet parası, tutmazsa koymaz bile.Yeni transfer piyasasında kiralık bedeller de hali ile arttı, artık kimse kiralama olsa bile hayrına yapmıyor.Ha Jansenn'e verdiğimiz para dosta korku düşmana güven derecesinde olduğu için onu örneğe katmadım.

• H.o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Onyekuru'da kanat oyuncusu ve aşırı skorer Belçika'da çok iyi istatistik yaptı. Eğer 2. ligde bunları yapan Cerri'ye 1M aşırı ucuzsa Onyekuru için de bu bedel ucuz.

Ömrü sakatlıklarla geçen Wilshere'a West Ham hayvan gibi kontrat yaptı geçen hafta.

Onyekuru gayet sağlıklı. Fatih Terim sakatlık konusunda şans transferi yapmaz.

Tabi ki daha ucuza kapanan her iş bizim hayrımıza ama 2M size para gibi geliyor. Ronaldo Yasin 2 milyon euro sözleşme alacaktı Tudor devam etse.

Tek yakınılacak nokta 2 senelik olsa daha iyi olabileceğiydi ama sanırım Everton seneye en azından 18 kadrosu içinde düşünüyor Onyekuru'yu.

Alıntıları Göster
    Hocam Wilshere nere Onyekuru nere. O adam sakat ama seviyesi belli artık. Kaşesi o paralar. Valla Serie B ile Jupiler ligi arasında ne kadar fark olabilir ki ? Emin ol Serie B daha kaliteli bir lig. En azından savunmada 2 kişiyle oynamıyorlar.

Yasin muhabbetine ile bu olayın alakası yok yani. Alınması bence de doğru ben adamı beğendim zaten. Sadece çok da ucuza gelmediğini belirttim ki haklıyım bence. Umarım hayatının topunu oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Hocam parçaladığı dediğin adam Juve için çok büyük bir ümit olsaydı kiralık sözleşmesine zorunlu 10 milyon euro alma bedeli eklenmezdi.Yani Cerri artık Cagliari topçusu.

Ayrıca kiralama 800 bin euro tam ciklet parası, tutmazsa koymaz bile.Yeni transfer piyasasında kiralık bedeller de hali ile arttı, artık kimse kiralama olsa bile hayrına yapmıyor.Ha Jansenn'e verdiğimiz para dosta korku düşmana güven derecesinde olduğu için onu örneğe katmadım.

Alıntıları Göster
    Cerri, forvette Higuain Dybala Ronaldo gibi topçuları olan takım için tabi ki futbolcu değil ama alt seviye takımlar hayvan gibi yararlanabilir bu adamdan. Bence Cagliari'den bir tık daha üzerine koyabilir. En azından bizim gibi liglerde başarılı olma ihtimali daha yüksek.

Az önce arkadaşa da yazdım. Ben adamı beğendim zaten ama söylenen gibi çok da ucuza gelmedi demek istedim. 1 Sene oynatıp çekip gidecek adam için 2.2M€ çok da düşük değil yani. Bir de sakat geçirdi yarım sezonu. Umarım sakatlıkla ilgili bir madde falan koyulmuştur yoksa Jansenn gibi olması muhtemel. He Jansenn'e verilen para zaten çok. Dünyanın parası o ücret ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

800 bin euro fahiş mi?

Alıntıları Göster
    Elbette fahiş. Eintracht Frankfurt Ante Rebic’in bonservisi için sadece 2 milyon Euro ödemişti yazın başında. Şimdi market değeri 30 milyon Euro ve Bayern Münih’e gidebileceği konuşuluyor. 2 milyon Euro’yu geçtim, Rebic Onyekuru’dan onlarca kat daha fazla katkı verebilecek bir sol açık. Rodrigues gibi sadece kontratak oyuncusu da değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • clyme kullanıcısına yanıt
    Yahu Everton’la değil adamla kur sabitlemesi yapacaksın. Sonra sağda solda kurdan şu kadar zarar ettik diye dert yanıyorlar, alsana baştan önlemini!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kendi0

Elbette fahiş. Eintracht Frankfurt Ante Rebic’in bonservisi için sadece 2 milyon Euro ödemişti yazın başında. Şimdi market değeri 30 milyon Euro ve Bayern Münih’e gidebileceği konuşuluyor. 2 milyon Euro’yu geçtim, Rebic Onyekuru’dan onlarca kat daha fazla katkı verebilecek bir sol açık. Rodrigues gibi sadece kontratak oyuncusu da değil.

Alıntıları Göster
    Rebic Dünya kupasında parlamasa bu sene de Frankfurt'ta oynardı. Onyekuru kupayı kaçırmasa belki transfer edemeyecektik.

Ayrıca Bundesliga'ya oyuncu transfer etmekle ligimize oyuncu transfer etmek aynı kolaylıkta mı? Süper Lig'e yıllık maliyeti 2 milyon euro olacak şekilde böyle bir oyuncu getirmek net iyi hamledir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Nijerya’da Ahmed Musa mükemmele yakın oynadı ve çok Parladı ama hala Leicester’da ve herhangi bir transfer söylentisi yok. Onyekuru dünya kupasında olsa mümkün değil dünya kadar uluslararası maç tecrübesi olan Ahmed Musa kadar parlayamazdı, yine alırdık bence.

Doğru Süper lig’e oyuncu transfer etmek kolay değil ama Şampiyonlar ligi’ne direkt katılacak olmamız Rebic’in aklını çelerdi ve bize gelmeyi kabul ederdi. Onyekuru şu an Bruma’nın bize geldiği ilk seneki seviyede. Lige alışması bile aylar sürecek. Fiziği Belçika Ligi için bile yetersizdi ki bizim ilgimiz çok çok daha sert bir lig.O yüzden çok beklentin olmasın. Minimum 2 milyon euro maliyet böyle çaylak bir oyuncu için akılalmaz bir maliyet. Rodrigues 1,35 milyon euro’ya Oynuyor yahu...

• Fiziğini geliştirmezse hiç bir varlık gösteremez. Çocuk gibi fiziği var. Zaten fizik problemini geldi ligte bile hissediyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nijerya’da Ahmed Musa mükemmele yakın oynadı ve çok Parladı ama hala Leicester’da ve herhangi bir transfer söylentisi yok. Onyekuru dünya kupasında olsa mümkün değil dünya kadar uluslararası maç tecrübesi olan Ahmed Musa kadar parlayamazdı, yine alırdık bence.

Doğru Süper lig’e oyuncu transfer etmek kolay değil ama Şampiyonlar ligi’ne direkt katılacak olmamız Rebic’in aklını çelerdi ve bize gelmeyi kabul ederdi. Onyekuru şu an Bruma’nın bize geldiği ilk seneki seviyede. Lige alışması bile aylar sürecek. Fiziği Belçika Ligi için bile yetersizdi ki bizim ilgimiz çok çok daha sert bir lig.O yüzden çok beklentin olmasın. Minimum 2 milyon euro maliyet böyle çaylak bir oyuncu için akılalmaz bir maliyet. Rodrigues 1,35 milyon euro’ya Oynuyor yahu...
    Satın alma opsiyonu vardı Frankfurt'un elinde, alamazdık yani. 2 milyon euro akıl almaz değil, Garry de sonradan kendini gösterdi o yüzden şuan uygun maliyetli bir futbolcu. Yasin'i gönderip yerine daha uygun maliyetli bir transfer yaptık. Kaldı ki o kadar çaylak da değil, oyunu Bruma'dan daha olgun seviyede. Garry'nin tercih hataları yüzünden nasıl eleştirildiğini hatırlatırım, oyuncular hakkında bu kadar kesin yargıda bulunmamak gerekir.

• Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    Evet satın alma opsiyonu vardı ama önemli olan böyle bir oyuncu bulup, 1 sene opsiyonla birlikte kiralayıp daha sonra da uygun bir bonservisle satın almak işte. Şimdi biz 800 bin euro'yu çöpe atmış olduk çünkü sadece geçici bir transfer. Ben burada scout ekibine hiç suç bulmuyorum çünkü başta Emre olmak üzere bütün arkadaşlar her transfer döneminde, yönetime ve teknik ekibe sayısız oyuncu öneriyorlar ama ne hikmetse 1'i veya 2'si alınabiliyor ancak!

Yasin'in gönderilmesi %100 doğruydu, çok geç kalındı hatta. Yabancı hakkını kullanacaksak böyle bir oyuncudan değil, uluslararası tecrübesi üst düzeyde ve rahatlıkla Şampiyonlar liginde ilk 11 başlayabilecek bir oyuncudan yana kullanmalıydık. Rodrigues %99,9 satılacağı için bu adam ilk 11'de düşünülüyor yedeği de Muğdat

• quote:

Evet satın alma opsiyonu vardı ama önemli olan böyle bir oyuncu bulup, 1 sene opsiyonla birlikte kiralayıp daha sonra da uygun bir bonservisle satın almak işte. Şimdi biz 800 bin euro'yu çöpe atmış olduk çünkü sadece geçici bir transfer. Ben burada scout ekibine hiç suç bulmuyorum çünkü başta Emre olmak üzere bütün arkadaşlar her transfer döneminde, yönetime ve teknik ekibe sayısız oyuncu öneriyorlar ama ne hikmetse 1'i veya 2'si alınabiliyor ancak!

Yasin'in gönderilmesi %100 doğruydu, çok geç kalındı hatta. Yabancı hakkını kullanacaksak böyle bir oyuncudan değil, uluslararası tecrübesi üst düzeyde ve rahatlıkla Şampiyonlar liginde ilk 11 başlayabilecek bir oyuncudan yana kullanmalıydık. Rodrigues %99,9 satılacağı için bu adam ilk 11'de düşünülüyor yedeği de Muğdat
    Yav hocam biz Rebic'i kiralasak herkes bir sürü laf edecekti Fiorentina'nın çöpünü mü kiraladık diye. Ayrıca adamın oyunu Frankfurt'ta gelişti, bizim bu tip bir oyuncuya sabredemeyeceğimizi herkes biliyordu. Garry Rodrigues'i bile geçen yaz yerden yere vurdu bu taraftar. Linnes'in işitmediği laf kalmadı. Frankfurt 2 sene kiralayıp emeğinin karşılığını aldı, taraftar baskısı olmadan.

Onyekuru nispeten hazır bir oyuncu, sizin düşündüğünüzden daha faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca oyun profili olarak da bize uygun bir oyuncu. Bu arada fiziği eksik olmasa zaten burada işi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Yav hocam biz Rebic'i kiralasak herkes bir sürü laf edecekti Fiorentina'nın çöpünü mü kiraladık diye. Ayrıca adamın oyunu Frankfurt'ta gelişti, bizim bu tip bir oyuncuya sabredemeyeceğimizi herkes biliyordu. Garry Rodrigues'i bile geçen yaz yerden yere vurdu bu taraftar. Linnes'in işitmediği laf kalmadı. Frankfurt 2 sene kiralayıp emeğinin karşılığını aldı, taraftar baskısı olmadan.

Onyekuru nispeten hazır bir oyuncu, sizin düşündüğünüzden daha faydalı olacağına inanıyorum. Ayrıca oyun profili olarak da bize uygun bir oyuncu. Bu arada fiziği eksik olmasa zaten burada işi olmaz.

Alıntıları Göster
    Tabi milyonlarca taraftar var. Mutlaka çatlak sesler çıkardı ama bu Rebic’in bize sağlayacağı katkıyı asla etkilemezdi. Adamda modern bir kanat oyuncusunda olması gereken bütün özellikler var! Disiplinli, fizik gücü yüksek, forvet koşuları harika, defansına yardım ediyor, takım oyununa uygun, kaprisi ve egosu yok, tecrübeli ve soğukkanlı, vs vs.. Taraftar Gomis’e bile neler demişti zamanında hatırlıyorsan

Onyekuru konusunda katılamıyorum. Özellikle fizik gücü, egoistliği ve karar verme yeteneğinin çok düşük olması konularında ciddi şüphelerim var.

• quote:

Tabi milyonlarca taraftar var. Mutlaka çatlak sesler çıkardı ama bu Rebic’in bize sağlayacağı katkıyı asla etkilemezdi. Adamda modern bir kanat oyuncusunda olması gereken bütün özellikler var! Disiplinli, fizik gücü yüksek, forvet koşuları harika, defansına yardım ediyor, takım oyununa uygun, kaprisi ve egosu yok, tecrübeli ve soğukkanlı, vs vs.. Taraftar Gomis’e bile neler demişti zamanında hatırlıyorsan

Onyekuru konusunda katılamıyorum. Özellikle fizik gücü, egoistliği ve karar verme yeteneğinin çok düşük olması konularında ciddi şüphelerim var.

Alıntıları Göster
    Hocam Rebic Frankfurt'ta kendini geliştirdi, ondan önce böyle komple bir oyuncu değildi. Özgüven vs. olarak çok eksik bir topçuydu. Türkiye'de de futbolcu geliştirmenin ne durumda olduğu malum

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Hocam Rebic Frankfurt'ta kendini geliştirdi, ondan önce böyle komple bir oyuncu değildi. Özgüven vs. olarak çok eksik bir topçuydu. Türkiye'de de futbolcu geliştirmenin ne durumda olduğu malum

Alıntıları Göster
    Rebic gibi genç oyuncuların gelişimi adına en önemlisi sabır ve destek. Bizde maalesef bu çok eksik. Yine de gelişmiyor değil ama. Rodrigues'in geçen seneki durumu ortada ki 27 yaşında, futbolcu için olgun bir yaşta bu değişimi geçirdi Keşke böyle daha fazla örnek olsa! İlk 11'de düzenli olarak oynayacak 1-2 genç olmalı artık. Koskoca altyapıdan bir sağ-sol bek yedeği veya 3. kaleci bile çıkaramıyoruz artık....Yılda onlarca milyon çöpe ve eşe, dosta gidiyor.

• Sacma sapan oyunculara verin bakalim . Koy takimiyiz anasini satayim elalemin oyuncusunu yetistiriyoruz. Bir de o kadar para verilmis adam ne olduğu belli degil . Sunu Galatasaray'a yollayalimda hem bedavadan para gelsin hemde belki gelisir diye yollamislar bize. Ndiaye copuyle de tekrar anlasma yapilmis. Rezil yönetim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Her isi ters giden adam -- 20 Temmuz 2018; 17:21:55 >
  • Bugün Sakaryaspor maçında stadda canlı izledim,çıkana kadar pek işe yarar hareketi yoktu.
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    Birader yürü ya.Senede 1 takımımın forumuna bakayım dedim yürü allah aşkına kendi çöplüğüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Praétorian

Bugün Sakaryaspor maçında stadda canlı izledim,çıkana kadar pek işe yarar hareketi yoktu.
    O fizikle bizim sert ligimizde iş yapabilmesi mümkün değil zaten. Arada bir parlar o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.