Şimdi Ara

kapaklı samsunglar için KRİSTAL KILIF (RESİMLER EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
6.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana mesaja e250 için detaylı resimler eklenmiştir
  • e840 için olanı yok mu bunların?
  • nette ufaktan baktım ama kristal kılıf değil de; Dikey Deri Kılıf adıyla geçen deri kılıf buldum. ama kristale hiç rastlamadım. herhangi telefoncuya bi sorarsan daha detaylı bilgi alırsın
  • kılıf güzel olmuş telefonun sürgüsü kapalıyken daha güzel duruyor
  • geçen kuzenimin e250 sine taktık bu kapaktan daha takıp çıkarmamızla kamerası çizildi hemen telefoncu önermedi kamerayı çizebiliyo diyo walla ben d900i me kıyamıyorum o yüzden zaten d900ler de iyi durmadığını da söylemişsiniz
  • GECEN GÜN ALDIM E900 İÇİN ERTESİ GÜN GÖTÜRÜP GERİ VERDİM ÜSTÜNE PARA EKLEYİP DERİ YAN KILIF ALDIM BENİM İÇN PEK KULLANIŞLI DEĞİL TELEFON DOKUNMATİK OLDUĞUNDAN E250 VEYA D900 İÇİN BİŞİ DİYEMİYECEĞİM
  • hadi arkadaşlar kullananların görüşlerini alalım...

fiyat: 5 YTL 'den fazla ise almayın
  • arkadasım piyasada modelini söyleyin her modele göre var bende d820 var dün aldım 3 milyona gittigidiyorda 4+4 kargo hiç gerek yok piyasada he ryerde var
  • arkadaşalar ben 2.5 ytl ye aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: taarruzZ

arkadaşalar ben 2.5 ytl ye aldım

hocam tam olarak nerden buldunuz şu parçaları?
  • çoğu telefoncularda var kardeşim.
  • arkadaşlar telefonu şekil için kullanan arkadaşlar kılıfı kırıp atacaktır gayet kötü görünüyor bazı bölümlerde
    ben w810 da kullanıyorum telefonda çizik yok aldıgım 1 aydan beri (maşallah) ama ek yerleri kötü görünüyor fakat acaip faydalı da
  • d600'de kullanmıştım.telefon ve kapak arasına toz alıyordu sürekli.
  • Başta düşününce çok saçma gelio ama resimleri gördükten sonra kararım 180 derece deişti...
    Telefonun şıklığını bozmayan asil bi kılıf... Almak ve kullanmak lazım. Düşün telefona 600 ytl verion, sonra cebinde orda burda cizilio bişeye benzemio... Kötü bi durum olmalı.
  • çok güzel yapmışlar acaba nerden ve kaça temin edilebilir.samsung kullananlar için oldukça faydalı bir
    ürün .
  • e740 içinde olur sanırım.Bi bakarım bugun
  • Arkadaşlar Ebay da koruyucu yapıştırıcılar gördüm.Bunlar kılıftan daha kullanışlı ve çok daha estetik görünüyordu.Çizilmeyi filan önlüyor.Ayrıca biri (pahallı olan:) darbelere karşı bile koruyo.linklerini vereyim almak isteyeler olursa die...
    1.Ürün
    2.Ürün
    Ayrıca iki ürünü Türkiyeye de kargolıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anti İşkembe -- 9 Eylül 2007; 20:42:37 >

• dostlar gittigidiyorda satılmaktadır ben oradan aldım gayet memnunum
  • evet arkadaşlar gittigidiyor'da var. benim gördüğüm en ucuzu 4 ytl (kılıf) + 4 ytl (kargo) == 8 YTL

ama telefoncularda 3 ytl'ye bile var. 2 dakka insan içine çıkıp gidip telefoncudan alırım derseniz paranız cebinizde kalır
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirkandemir

evet arkadaşlar gittigidiyor'da var. benim gördüğüm en ucuzu 4 ytl (kılıf) + 4 ytl (kargo) == 8 YTL

ama telefoncularda 3 ytl'ye bile var. 2 dakka insan içine çıkıp gidip telefoncudan alırım derseniz paranız cebinizde kalır

arkadaş haklıdır.....
    benim zamanım olmadığından gg den aldım....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.