Şimdi Ara

kapakli telefon tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bugün telefoncuda siyah olanını inceledikten sora artık onu bacım gbi kardeşim gbi koruyorm
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan992

v3 e laf yok
    bugün telefoncuda siyah olanını inceledikten sora artık onu bacım gbi kardeşim gbi koruyorm

V3 e bence de laf yok.. Ama tasarim olarak.. Tasarim disinda nesi var ki o telin bu kadar ovulecek? Garantili fiyati 800 milyon civarinda.. Ve bu paraya kizilotesi, video kayit, radyo, 1 mp ve ustu kamera, artirilabilir hafiza, tema destegi, isletim sistemi, vs. ozellikler yok.. Inanilir gibi degil.. Ama gercek..
  • 8910i
    piyasada zorlarsan hala özel ithalatla bulunur
    ne özellii var
    4096 renk ekranı var
    polifonik zil sesi bile yok

ama kaç paraydı
    1.500ytl
  • z800 çok karizma ama tr de yok
  • bana derken mesajları önce sen iyi oku be de zaten 6630 alsın dedin demedim
    neden üstüne alındın anlamak zor
    önce mesajları sen iyi oku ok?ve sonra yapabilirsen yorum yap
    edit: cappish?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANiN -- 5 Haziran 2005, 23:15:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MANiN

bana derken mesajları önce sen iyi oku be de zaten 6630 alsın dedin demedim
    neden üstüne alındın anlamak zor
    önce mesajları sen iyi oku ok?ve sonra yapabilirsen yorum yap
    edit: cappish?
  • bugün bi yerde tarkanın telefonu diye philips 859 u tanıtıyorlardı. özellik istemem dersen bi bak. ayrıca v3 en güzel telefondur bence. tasarım olarak son nokta.
  • arkadaşım anlamıyorsun galiba bazıları için işletim sistemi,mp3, bilmene ,o,bu ,şunun önemi olmuo
    bakıo çok güzel duruo özellikle siyahı gidip alıo çok şaşırma bence
    onlara göre senin dediğin s700 de saçma bi telefon
    inanılmaz ama gerçek filan deme tüm kalbinle inan
  • arkasdalar d500 yada e720 aabilirim.boyutlari ufak sekilleri cok iyi..ama java destegi varmu bunlarin yani program veya oyun yukleyebilirmiyim

s700de guzel gibi sekli hos baya java destegi varmi..
  • java desteği olmayan tellere artık kız bile vermiyorlar
    Hatta askere bile almayıp çürüğe çıkarıyorlar
  • evet 6260ın tuşları iğrenç birşey kullandım ama radyosu var ama mpx220 de herşey var windows möbile 2003 olması jabası bence: mpx220

• KARİZMATİK BİŞELER ARIYOSAN SAMSUNG E720 DERİM...
  • Ericsson T10 derim :P ....Mpx 200 olabilir siyah renk gercekten goze hitap ediyor...
  • d500 derim
  • ben mpx200 derim öle bileri bilgisayar bilgiside istemez kullanımı kolay(eğer bilgisayarla haşir neşirsen) kariz ma ise karizma özellik ise özellik daha ne olsun

• birader en iyisi e720.
    ancak kamerası önemli,blutut falan aramazsan motorola vserisi derim,adamların kamerası çok maniac
  • mpx200
  • d500 tel kelimeyle....
  • yarınız d500 ve e720 diyo yarınız mpx200... samsunglar baya iyi gii kamera kalites olarak..mpx200 unde işletim sistemi iyi gibi ama kamerası pek iyi değil sanıım...ayrıca bluetooth yok..ama fiyatıda uygun..karar veremoum braz tavsiye lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.