Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kapalı kutu Siyah Dualsense Satın Al 2 Aralık 2024 17:23 1 1 Kapalı kutu Siyah Dualsense Sony Eurosia garantili siyah kolum drift probleminden değişen sifir kapali kutu kolu satıyorum...Resimlerde de görüldüğü gibi kendi bandrolu uzerinde ve hic açılmadı geldiği gibi kaldırdım kenara koydum ihtiyac fazlası olduğu için satıyorum...Kolun garantisi bitmiştir muhtemelen o yüzden fiyati uygun tutuyorum...Lutfen takas teklifleri yapmayin sadece nakit istiyorum...Alana şimdiden hayırlı olsun güle güle kullansın...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Kapalı kutu Siyah Dualsense [SATILDI] Ps5 Slim 1tb tek kol [SATILDI] Kapalı Kutu Bilkom Garantili 15 Pro 128 Gb Siyah renk PlayStation Dualsense Edge