Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 KAPALI KUTU Urbanista London Tws Bluetooth Kulaklık - Siyah Satın Al 18 Şubat 2021 10:41 1 1 KAPALI KUTU Urbanista London Tws Bluetooth Kulaklık - Siyah Kulaklığı Hepsiburada sitesinden aldım ve yeni teslim aldım.Kutusunun üstündeki ambalajı dahi duruyor resimlerde göreceğiniz gibi sıfırdan farksız.Özellikleri için netten bakarsanız daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz ben az bilgi burada dapaylaşayım. Faturası zaten yanında onu da görebilirsiniz. Kesinlikle pazarlık yoktur. https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/cep-telefonu-aksesuarlari/kulakliklar/kablosuz-kulaklik/urbanista-london-tws-bluetooth-kulaklik Aktif Gürültü Engelleme ve Ambiyans Modu ile iki farklı mod seçeneğiDokunmatik Ses KontrolüDokunmatik KontrollerTek Seferde 5 Saat KullanımKutu ile Birlikte Toplamda 25 Saat Pil ÖmrüBluetooth: v5.0Sesli KomutKablosuz Şarj OlabilmeKulak İçi Sensör TeknolojisiType-C Şarj GirişiYaklaşık 1.5 Saatte Tam Şarj Olabilme 3 farklı boyutta Silikon UçŞarj KutusuŞarj KablosuKullanım KılavuzuSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 18 Şubat 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR Asus TUF VG279Q1R 27" 1ms 144Hz FHD FreeSync Gaming Monitör