Şimdi Ara

kapanabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: devriye76

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

sökün biriniz kamerayı verin çocuğa sevaptır lan

hacca gitmiş kadar sevaba girersiniz...valla....''şüphesiz ki sizlerin en yardım seveniniz kamerasını onla paylaşandır..''

Espri oldu beyler siz kaçın ben oyalarım

hocam fazla yeteneklisiniz bu cümlenin espirili oldgnu anlamak ?? :) hayret vericii..şaşırtıyorsunuz forumu.. 44 bin çevrimici üyeden bir siz farkettiniz :) sabri sarıoğlu ile br yakınlıgnız var mı ? :)

Çok komik.

Saçma sapan espriler yapmasan güldürebilirsin aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Apple sitesinde pil ile ilgili boyle bir konuya rastlamamıştım hocam, link bulabilirseniz pm yada alıntı ile cevaplar mısınız lütfen.

Teşekkürler

buyur hocam.
    http://support.apple.com/kb/HT4327?viewlocale=tr_TR
  • anakartında bozuk olma ihtimali var bence yakınınızdaki bir tamirci ile iletişime geçin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

anakartında bozuk olma ihtimali var bence yakınınızdaki bir tamirci ile iletişime geçin derim

anakart bozuk olsa telefon kökten giderdi hocam.. herşey takır takır çalşyr görüntü belli sürede gittii.
  • Hocam çok teşekkürler, artık ikisini ayrı ayrı şarja koymama gerek kalmayacak. Şimdi daha net kesin bilgi edinmiş oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powerx*

Hocam çok teşekkürler, artık ikisini ayrı ayrı şarja koymama gerek kalmayacak. Şimdi daha net kesin bilgi edinmiş oldum

Rica ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Orijinalden alıntı: Simitci01

quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

iPhone nunuzu nasil bir sarj cihazi ile sarj ediyosunuz? iPad şarjı ile mi?

Hocam bilmediğimden soruyorum İpad şarjı ile İphone şarj etmek telefona zarar verir mi ?

Bence zararlidir

eski iPhone 5 telefonumu 2.1A lik iPad şarj cihazı ile şarj ediyordum. Şarj da iken kamerayi acinca ayni sorun bendede oluyordu. Şarjdan cektigimde ise normale donuyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Happy_Returns -- 17 Kasım 2013; 8:38:35 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bilmediğimden soruyorum İpad şarjı ile İphone şarj etmek telefona zarar verir mi ?

Bence zararlidir

eski iPhone 5 telefonumu 2.1A lik iPad şarj cihazı ile şarj ediyordum. Şarj da iken kamerayi acinca ayni sorun bendede oluyordu. Şarjdan cektigimde ise normale donuyordu.

Cok voltajdan oluyordur hocam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence zararlidir

Evet hocam sorun voltaj fazlaligiydi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bence zararlidir

Evet hocam sorun voltaj fazlaligiydi

Benim bir tanidigim s3 e tablet sarjiyla girmisti tel sarj olmuyordu batarya sarjiyla sarj ediyordu

• YANILMIYORSAM YAKIN BIR ZAMANDA SEN BU TELEFONU BU SITEDE SATIYORDUN BENDE PM ATMISTIM SANA KAMERASININ BOZUK

OLDUUGNU BILMIYORDUN SATILMAYINCA KENDIN YAPTIRMA PESINE DUSTUN

VE SIMDI CAKMA BIR YAN SANAYI KAMERA SATIN ALIP TEKRARDAN ELDEN CIKARMA PESINDESIN ..

UZAKK DURULMASI GEREKEN BIR KULLANICI BILGINIZE........
  • quote:

Orijinalden alıntı: UNXP7SS

YANILMIYORSAM YAKIN BIR ZAMANDA SEN BU TELEFONU BU SITEDE SATIYORDUN BENDE PM ATMISTIM SANA KAMERASININ BOZUK

OLDUUGNU BILMIYORDUN SATILMAYINCA KENDIN YAPTIRMA PESINE DUSTUN

VE SIMDI CAKMA BIR YAN SANAYI KAMERA SATIN ALIP TEKRARDAN ELDEN CIKARMA PESINDESIN ..

UZAKK DURULMASI GEREKEN BIR KULLANICI BILGINIZE........

Dostum referanslarima bakarsan her hafta uc adet iphone 5 sattgimi gorebilirsin.. Bu bahsi gecen cihaz orjinali 170 tl ye degistirilerek satildi..sacma sapan soruna gelince beyfendi kamerada pembelesme var miydi diye sormustun bende soz konusu bile olmadgni soledim bahsettgm yani senin talib oldugun cihaz ahmetturgut isimli kullanciya satilmistir refaranslarimda mevcuttur ... Ayrica delikanli dedektifligini yanlis kullanicilara yapiyorsun 50-100 icin milyarlik cihazin haraminida yemeyiz bahsettgm bu kamera degisimini ucuza yaptirip birine verecektim onun icin kamera kullanimi onemli olmadigindan ucuz olmasini istedim..bu forum araciligiyla onlarca cihaz satip aile gecindiren insanlariz..iftiralarinla baskalrinin riziklari yada onlara duyulan guven duygularini sarsma.. Gormedigin bir cihaz dokunmadgn kontrol etmedgn bir urun ve benim tarafimdan madur edilmemis bir kullanicisiniz..iftiraci zihniyetinize allah lanet eylesin..

• Dostum forumda bir arkadaşta anakart olmayan makinanın parçalarını satıyordu sana link atmıştım galiba irtibata geçtinmi arkadaşla

• Dostum forumda bir arkadaşta anakart olmayan makinanın parçalarını satıyordu sana link atmıştım galiba irtibata geçtinmi arkadaşla

• quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Dostum forumda bir arkadaşta anakart olmayan makinanın parçalarını satıyordu sana link atmıştım galiba irtibata geçtinmi arkadaşla

Sagolaisn hocam irtibata gectim lakin baska birine satmisti bn aradgmda bnde telefoncuda mecbur yaptirmak zorunda kaldim urun satildi zaten tesekkurler ilginiz icin

• Eyvallah hocam

• quote:

ARKADAŞLAR 3 GÜNDÜR ARKA KAMERA AÇILINCABU GÖRÜNTÜ ÇIKMAKTA..RESTORE ETTİM OLMADI SÜRÜM YÜKSELTTİM YİNE OLMADI...BÜYÜK İHTİMAL ARKA

KAMERADAN DOLAYI BR SORUN MEVCUT..DEĞİŞMESİ LAZIM...YADA BR BAŞKA ÇÖZÜMÜ OLAN YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM....ELİNDE İPHONE 5 ORJINAL ARKA KAMERA

OLAN VARSA İLETİŞİM PM....

enteresan işlerle uğraşıyorsunuz valla, ben de söker takarım mevzu o değil ama ne gerek var garantili cihaza tornavida sürmeye. Apple store ocak başında açılacak. Bir ay bekleyin gidersiniz, 15 dakikada size yeni cihaz verirler. Şahsen teleservice de 60 gündür bekleyen cihazımı apple store açılır açılmaz geri isteyeceğim, apple store da babalar gibi değiştireceğim. Açılış tarihi kesinleşsin, zorlu center'ın otoparkında bile uyurum valla.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.