Şimdi Ara

Kapanan bilgisayarin klavye yordamıyla açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayari tamamen kapatmama rağmen bugün şans eseri klavyeden açıldığını fark ettim. Uyku modunda ya da hazirda tut ayarında da değil tamamen kapalı olmasina rağmen klavyeden tuşla açılıyordu.

Bios ayarlari şu şekilde halbuki

Kapanan bilgisayarin klavye yordamıyla açılması

Mecburen aygit yoneticisinden klavye ve mouse uyandirmasini kapattim. Şu an açılmıyor ama nedenini anlamadim bunun, bios ayarlarina rağmen neden açılıyor? Yanlış yere bakiyorsam belirtirseniz sevinirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bilgisayarlara bu özellik mi gelmiş bilmiyordum ancak böyle bir şey varsa senin durumda olduğu gibi hem windows özelliği hem bios özelliği gibi oluyorsa biri diğerini bypass edebiliyor ikisinden de kapamak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Evet, mecbur öyle çözdüm bu durumu. Zaten uykuda bekletme gibi bir şey yapmıyorum uyandırmak için de aygıt yöneticisinden klavye ya da mouse yardımına o açıdan ihtiyacım yok. Böyle daha iyi benim için. Sadece bios üzerinden kapalı olmasına rağmen aygıt yöneticisinin orayı tetiklemesi enteresan geldi, o yüzden açtım konuyu atladığım bir husus mu var diye. Çok da önemli değil esasında :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.