ya birakin arkdaslar burda bunlari yaziyorsunnuz da ne oluyor sanki char yine gelcek.... hadi gecmis olsun...
quote:
Orjinalden alıntı: ObOchine
sen suyunu ictin mi???
ya birakin arkdaslar burda bunlari yaziyorsunnuz da ne oluyor sanki char yine gelcek.... hadi gecmis olsun...
farkındaysan dostlarımızı tanıyıp bi olayı aydınlatmaya çalışıoruz
1.Arkadaşım Birşeye Karşılık Alıyor Charı Neden Sizinle Paylaşsın.Sonuçta Onu Para İle Alıyor ve KArşılığında Char Alıyor
2.Hacklediğini Bilmediği Bir İnsan İçin Yabancı Diyebilir.Arkadaşının Çaldığını Öğrenince Ondan Geri Almıştır.
Şimdilik Herkeze ßye.21:30-22:00 Gibi Girerim
quote:
Orjinalden alıntı: _wIzI_
1.Arkadaşım Birşeye Karşılık Alıyor Charı Neden Sizinle Paylaşsın.Sonuçta Onu Para İle Alıyor ve KArşılığında Char Alıyor
2.Hacklediğini Bilmediği Bir İnsan İçin Yabancı Diyebilir.Arkadaşının Çaldığını Öğrenince Ondan Geri Almıştır.
Şimdilik Herkeze ßye.21:30-22:00 Gibi Girerim
_Undertow_ charı ortaya çıktıktan sonra da bende deil char yabancılar hackledi vb. gibi şeyler söledi
Size olayı basit bir örrnek gibi bişeyle anlatim kim suçlu anlarsınız farzedinki death_hunterin arkadaşı şifre yerine bir evin anahtırını buldu death_hunterde onu aldı evi soydu suç soyandamı olur anahtarı alandamı?
quote:
Orjinalden alıntı: kagan_fatih
quote:
Orjinalden alıntı: ObOchine
sen suyunu ictin mi???
farkındaysan dostlarımızı tanıyıp bi olayı aydınlatmaya çalışıoruz
sen simdiye kadar dostlarini taniyamadiysan vay haline + bende diyorum ki burda hayatta aydinlatamassin konuyu...
by ben çıkıorum yarın sınav var ona çalışmam lazım akşam zamanım olursa gireerim
Yabancılar Hackleyince Sanki Şifreyi Biliyodum
Charı Geri Vercem Ama Bilki Ben Kimseden Bişey Çalmam Çalmadımda.Onu Sonra Anlarsınız
Senin Gibi Ortağa Ben Ne Diyim.Hem Çalmadın Diyosun Hemde Charı İstiyosun Charı Vercem PM de şifreyi veririm.
Benim Çalmadığımı Bile Bile Açtın Bu Topiği.
Senin Bana Galiba Garezin var.
DH dekilerede Rezil Oldum Senin Yüzünden Ben Çalmadım Diyorum Ama Kimse İnanmıyo.
Bildiğinize İnanın 3 Gün Önecki Çocuklarla Ortak Olunmaz Bundanda Ders Aldım
Bırak Ya Herkes Kimin Ne Olduğunu Biliyor Zaten
İşte Ben Diyeceğimi Dedim Sen Hala Çaldın Diye Milleti Kışkırt
Neyse Adam Akıllı Kişilerle Ortak Olurum.Böyle Olcaksa
tamam başLıı editLe oLay kapansın....
Şifreyi Verdim.Zaten Ben Çalmamıştımda Neyse O da İnşallah Laflarını Geri Alır
Boşver Yha Takma.Herkes Kime Nasıl Davranacağını ve Kimin Ne olduğunu Öğrendi Böylece
Sen Kimsenin Yapmayacağını Yapıp Hacklemediğin Charın Şifresini Verdin.Dikkatinizi Çekiyorum.Bu Adam 2 Gündür Char Çalınmakla Suçlanan Adam
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
Charı Geri Vercem Ama Bilki Ben Kimseden Bişey Çalmam Çalmadımda.Onu Sonra Anlarsınız
Senin Gibi Ortağa Ben Ne Diyim.Hem Çalmadın Diyosun Hemde Charı İstiyosun Charı Vercem PM de şifreyi veririm.
DH dekilerede Rezil Oldum Senin Yüzünden Ben Çalmadım Diyorum Ama Kimse İnanmıyo.
nankor o kadar arkandayiz dedik insan tesekkur eder
al sana kocaman tesekkur etmedigin icin...
quote:
Orjinalden alıntı: Death_Hunter
seni biLen biLir karde$im
Death_Hunter ben offline iken PMden şifreleri atmış... şu andan itibaren kendimi haksız hissetmeye başladım. Death_Hunter lafları geri alıp, büyüklük örneği gösterdiğin için sana teşekkür ediyorum
keşke böyle başLık hiç açıLmasaydı
bence editLe..
Kesin la şamatayı.Birkaç gün foruma girmedik forum birbirine girmiş.
Soyulan arkadaş da madem hesap çalınınca bu kadar kıyameti koparacaktın,güvenmeden ortak olmasaydın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme