Şimdi Ara

Kapandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer benim Shiny Horsea'mı 100 level yaparsanız size Dark Metagross veririm.

Ayrıca ben ballrry'yim.Kim beni şikayet etti,bunu da öğrenmek istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon123456789 -- 17 Eylül 2007; 17:22:44 >

• ben yaparım yarım saatte
  • Seni foruma sormam lazım ilk öncelikle!
    Teklif yapan arkadaş güvenilir midir?

Ayrıca bir kere kas yeter.Sanırım 1 kere kasınca 70-75 level arası oluyor.Ayrıca başkası bakmassa senle anlaşırız.

Edit:poseidon senin ne kadar post delisi bir insan olduğunu öğrenmiş olduk.Bu arkadaş post kasarsa fazla şaşırmayın.Hem herşey post değildir.Vaktim olsa bende kasardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon123456789 -- 17 Eylül 2007; 16:34:11 >
  • ben ballry fazla tanimiyorum ama post sayisi çok yüksekti ondan böyle bi isim almaz be pokesini baskasina kastirmaz

bence balrry deilsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [GoD]MrPoseidon -- 17 Eylül 2007; 16:33:43 >
  • hani .:Boxing:. seni şikayet edicem demiş onun konusunda sen ona kfr etmişsin o şikayet etmiştir
  • kabulmü kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemon123456789

Eğer benim Shiny Horsea'mı 100 level yaparsanız size Dark Metagross veririm.

Ayrıca ben ballrry'yim.Kim beni şikayet etti,bunu da öğrenmek istiyorum.

aaaaaaaaaaaa
    sen neden banlandın ballry yaa???
  • Bilmiyorum Misty.
    Ayrıca arama butonundan Boxing yazdım.Ben o adama asla küfür vb. şeyler etmemişim.

Edit:penbe panter WonderMonk tradesinde Shiny Horsea duruyor.Ezik bir Pokémon at.Ayrıca bir kere kassan yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon123456789 -- 17 Eylül 2007; 16:41:53 >
  • penbe panter WonderMonk nickinin tradesinde Shiny Horsea duruyor.Ezik bir Pokémon at artık.
  • ok atıyom
  • hadi kabul et
  • 70-75 level olsun yeter.Bir kastın mı o kadar level atlıyor zaten.
  • ok başlıyom kasmaya by
  • Bitirdiğinde haber ver.
  • bitirdim tradeye koy 75 lvl oldu
  • 10 dk kadır bekliyom ben kasmayı çoktan bitirdim sen ödülü koy ben teklifi ypıyım
  • Nick: WonderMonk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemon123456789 -- 17 Eylül 2007; 17:15:48 >
  • Hayırlı olsun.Konu kapandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.