Şimdi Ara

kapandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

emre50 kim kime payını veriyor lan

lan doancan44 var mı lan terbiyesiz çocuk banlandı arkasından konuşuyorsuuz erkekliğe girer mi lan.
  • Laf Etmesiydi Arkıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: DéLi

quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Orjinalden alıntı: doancan44

deli kardeş kasıldın mı

pm den msnimi atiorum

sana istediin şeyi öretim hack flan ne istersin ;)

+

ilk olarak pokemon oynarken kimsenin orda hile die bişe bilmezken bnm forukilkde bi arkim vardı o biliodu bi hile bana söledi bende geldim paylaştım allah yukarıda şahidim...

doancan a hak veriyorum çünkü daniel laf attı ilkden

Kasmıyom ama az sonra kasarsam görürsünç

Kassan Ne Olur Lan Fakesin Zaten

• quote:

Laf Etmesiydi Arkıma

Sen fake misin?
  • Sen msn'ye bir gelsene 3'e tek kalınca yemedi mi şu an 4 kişiyiz sende al doancan44 ile DéLi'yi birini daha bul ortam eşit olsun hadi koçum..
  • zuhahaha sizsiniz ha bebeler bak hele
  • En azından konuşmadan kaçıcak kadar bebe değilim..

• quote:

zuhahaha sizsiniz ha bebeler bak hele

Sen bana mı dedin onu $aban
  • Doancan , Bana Dediysen Ki Büyük İhtimalle Bana Dedin , Çok Utanıyorum..

Sen Önce Düzgün Konuşmayı Öğren ; Her Cümlende En Az Bir Küfür Var.. a. , s.e, p.ç veyatta her mesajda ;) gibi şeler atıp aklınca hava yapıon , ha oda bi tarz bişey demem, ama senin bana terbiyesiz demeye ne hakkın var... Ben Orada Şakasına Dedim Neden Mi? Böyle Şakamı Olur?..Canım Sıkılıyodu Muhabbet Edelim Diye Dedim Biraz "Döverim Olum Seni" Falan Diyip Gıcık Ol Diye Dedim, Maksat Zaman Geçsin.. Hemen Küfüre Başvurdun Yine Havalandın, Cevabı Yiyince Kaçtın Zaten..Sen İstediğin Zaman Ana Avrat Düz Git Önemli Deil, Ben Cevap Verim Vedde Bi Şaka Yapiyim Terbiyesiz Oluyim..

Ama Yinede Beraber Okadar Vakit Geçirdik,Muhabbet Ettik Diye "ÖZÜR DİLİYORUM" .. Kimseyle Düşman Olmak İstemem.
  • konuyu kapatıyorum bu kadar tartışma yeter uzakmak kimsenin iyiliğine gitmiycek

ben o laflarıda emreye sölemiştim aramızda olan bi mesele vardı dışa vurmak istemiorum...

emre, bn senle öle s.e , ib.e , die konuşuyordum çünkü sen bnm tanıdııım dostlarımdan biriydin o sözü söyleyene kadar çok ağırıma gitti

her nese bi daha öle bişey söyleme
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.