lan doancan44 var mı lan terbiyesiz çocuk banlandı arkasından konuşuyorsuuz erkekliğe girer mi lan.
Laf Etmesiydi Arkıma
quote:
Orjinalden alıntı: DéLi
quote:
Orjinalden alıntı: emre50
quote:
Orjinalden alıntı: doancan44
deli kardeş kasıldın mı
pm den msnimi atiorum
sana istediin şeyi öretim hack flan ne istersin ;)
+
ilk olarak pokemon oynarken kimsenin orda hile die bişe bilmezken bnm forukilkde bi arkim vardı o biliodu bi hile bana söledi bende geldim paylaştım allah yukarıda şahidim...
doancan a hak veriyorum çünkü daniel laf attı ilkden
Kasmıyom ama az sonra kasarsam görürsünç
Kassan Ne Olur Lan Fakesin Zaten
quote:
Laf Etmesiydi Arkıma
Sen fake misin?
Sen msn'ye bir gelsene 3'e tek kalınca yemedi mi şu an 4 kişiyiz sende al doancan44 ile DéLi'yi birini daha bul ortam eşit olsun hadi koçum..
zuhahaha sizsiniz ha bebeler bak hele
En azından konuşmadan kaçıcak kadar bebe değilim..
quote:
zuhahaha sizsiniz ha bebeler bak hele
Sen bana mı dedin onu $aban
Doancan , Bana Dediysen Ki Büyük İhtimalle Bana Dedin , Çok Utanıyorum..
Sen Önce Düzgün Konuşmayı Öğren ; Her Cümlende En Az Bir Küfür Var.. a. , s.e, p.ç veyatta her mesajda ;) gibi şeler atıp aklınca hava yapıon , ha oda bi tarz bişey demem, ama senin bana terbiyesiz demeye ne hakkın var... Ben Orada Şakasına Dedim Neden Mi? Böyle Şakamı Olur?..Canım Sıkılıyodu Muhabbet Edelim Diye Dedim Biraz "Döverim Olum Seni" Falan Diyip Gıcık Ol Diye Dedim, Maksat Zaman Geçsin.. Hemen Küfüre Başvurdun Yine Havalandın, Cevabı Yiyince Kaçtın Zaten..Sen İstediğin Zaman Ana Avrat Düz Git Önemli Deil, Ben Cevap Verim Vedde Bi Şaka Yapiyim Terbiyesiz Oluyim..
Ama Yinede Beraber Okadar Vakit Geçirdik,Muhabbet Ettik Diye "ÖZÜR DİLİYORUM" .. Kimseyle Düşman Olmak İstemem.
konuyu kapatıyorum bu kadar tartışma yeter uzakmak kimsenin iyiliğine gitmiycek
ben o laflarıda emreye sölemiştim aramızda olan bi mesele vardı dışa vurmak istemiorum...
emre, bn senle öle s.e , ib.e , die konuşuyordum çünkü sen bnm tanıdııım dostlarımdan biriydin o sözü söyleyene kadar çok ağırıma gitti
her nese bi daha öle bişey söyleme
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme