Şimdi Ara

...Kapandi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdeniz3535 -- 27 Eylül 2012; 14:32:02 >

• Birde fotoğraf kalitesi olarakta düşünürsek sevinirim
  • Xperia Neo - Xperia Arc - Xperia Pro.

3ündede 8 MP ExmoR R sensör var.Kesinlikle android 4.0a güncelleneceğini açıkladı SOny Ericsson.Neo Vm var , açamadığı uygulama göremedim daha , okey siteleri gibi flash uygulamalarıda çalıştırıyor.

+Pro klavyeli , Arc Çok İnce .
  • Çok teşekkürler inceleyeceğim. bu uygulamaları blackberry 9900 in açıp açmadığı hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdeniz3535 -- 19 Şubat 2012; 10:47:15 >
  • Blackberry 9900 kullanan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzakdeniz3535 -- 19 Şubat 2012; 11:14:54 >
  • motorola atrix
  • bb 9900 arkadaşımda var, bazen telefon takılıyor, şarj konusunda ise 1 günü zor geçer.Eğer fiyat aralığını genişse daha iyi telefon bakmanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerika siniri kapaniyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HTC SENSATİON XE gibi mi? Blackberry örneğin okey uygulamasınıda açmıyor sanırım bilgisi olan var mı bu konuda? experia pro iyiye benziyor sanırım bu uygulamaları açar ve şarjıda fena değil gibi... Daha iyi dediğimiz nedir htc sensation xe gibi mi? Motorola demişsiniz ben görerek satın alma taraftarıyım bir ara motorolanın pro gibi alttan klavye çıkan bir modeli vardı aradım ama bulamadım. Sony dokunmatiği nasıldır acaba?
  • galaxy s2 alın yanında da yeni çıkan 2000 mah lık pilinide alın çift pil kullanırsınız 2000 mah zaten 2 gün gider, 1650 mah pilinide diğeri bitince kullanırsınız 3-4 gün idare eder, şuan en iyi galaxy s2 bence performans ve bütçe bakımından
  • İlginize teşekkürler.Bahsettiğiniz s2 okeydir face oyunlarıdır birçok uygulamayı çalıştırıyor sanırım değil mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.