Şimdi Ara

kapanma sorunu 5800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya arkadaşlar benim 5800 XM telefonum bazen kendiliğnden kapanıyor bazende hangi tuşuna basarsam basayım açılmıyor telefon o zamanda kapatıp açmak zorunda kalıyorum bilgisi olan varsa haber verirse sevinirim acaba biraz bekleyince tuş kilidinden başka kilit mi devreye giriyor!!!şimdiden sağolun

• benım dediğim özellikten bahsediyorsan o zaten normal bı ozellık 10-15 sn beklersen ekran kılıtlenıyor yanda tus kılıdi acma yerı var onu suruklersen ekran acılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetnash -- 9 Mart 2009; 15:06:37 >
  • yok abi öyle olmuyor yandaki kolu çekiyorum ama açılmıyor kapama düğmesine basınca kapanıyor ama!!!!
  • Değişim cihazım geldi. Bu sorun mevcut. Telefon açılmıyor. Yani kilitten çıkmıyor. AMa kapanmaya gelince kapanıyor bi güzel.
    Lanet ediyorum nokia ve genpaya!!!!!!!
  • yeni yazılımı yükleyerek tekrar deneyin isterseniz
  • Birader, İzmir üst seviye servisine iki kere gitti geldi. İKisinde de yaptık dediler. AMa yazılım ile olmuyor bu iş. Olsa orda olurdu. Bu telefon bozuktur.......................
  • bende de oluyor ama en son güncellemeyi yaptıktan sonra pek rastlamadım düzelmiş olabilir
  • arkadaşlar sorun batarya temassızlığğıymış battery side pusher sticker diye bişey taktılar 1 ayda oldu
  • şahsen ben hiç karşılaşmadım bu tür sorunlarla
  • benimde telefonun dedin gibi kapanıp duruyordu sinir olmustum 2gün nokia shopta kaldı
    adam telefonuma virüs yada sen sistem dosyalarını silmissin dedi seninde öyle birşey olabilir???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoq2 -- 29 Mayıs 2009; 19:38:46 >
  • kamikaze009 diye bir kullanı var sitemizde ve öneride bulunmuş bu kanu hakkında arkadaşımız 5800da genelde kapanma sorunun bataryadan kaynaklantığınıve bataryayı şıkıştırmamızı önermiş okuduktan sonra telefonunu biraz salladım ve telefonun kapandığını gördüm bir iki defa daha salladım yine kapandı ve bataryanın altına ince bir kağıt koydum ve telefonu açıp biraz daha salladım ve sorunun ortadan kalktığını gördüm.Benim telefonumdaki kapanma sorununu bundanmış bu kapanma sorununu yaşayanların bataryayı biraz şıkıştırıp telefona daha iyi yerleştirmelerini tavsiye ederim belki sizin sorununuzda bunda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.