Şimdi Ara

Kapasitesi Düşmüş Bataryayı İyileştirme(İŞTE ÇÖZÜM) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
8.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Benim kuzenin iPhone 5 var onu denedim 1450 olması gereken ama onun 1250 cikti ve devamlı şarjda sizin söylediğiniz gibi bence ona bakmıyor bu zamanla bitiyor pil :)

1450 olan cihazın sıfır halindeki , yani fabrika çıkışındaki olan mAh değeri
    1250 olan ise şuandaki pil ömrü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu program bana pek gercekci gelmedi. Batarya degerimin 1503'ten 1500'e dustugu yaziyor ama alakasi yok. 8 saatten fazla giden sarjim simdilerde 7 saati gormuyor bile. Bu programa fazla guvenmeyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende deneyim bunu bakalım bu ara çok ciddi şekilde pil cabuk bitiyor, bekleme modunda daha çok gidiyor oda ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaught23

hocam bakar mısınız benimkinin değerlerine ?

Kapasitesi Düşmüş Bataryayı İyileştirme(İŞTE ÇÖZÜM)

bunun şarjı kaç saat gidiyor .modeli ne birde..kullanım bekleme sürelerini yazarsanız en fazla kaç saart dayandı
  • bununla batarya düzelmez giden gitmiş 7 aylık cihazım ne zaman boşta olsam sarj ederim %50 altına düşürmem % 100 olmadan cekmen ayda bir defa kapanana kadar kullanır %100 doldururm sonuç
     Kapasitesi Düşmüş Bataryayı İyileştirme(İŞTE ÇÖZÜM)

• quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Orijinalden alıntı: M.Uzun

Benim kuzenin iPhone 5 var onu denedim 1450 olması gereken ama onun 1250 cikti ve devamlı şarjda sizin söylediğiniz gibi bence ona bakmıyor bu zamanla bitiyor pil :)

1450 olan cihazın sıfır halindeki , yani fabrika çıkışındaki olan mAh değeri
    1250 olan ise şuandaki pil ömrü

Onu biliyorum zaten demek istediğim devamlı şarjda bırakmak falan hikaye diyorum :)

• Bende iOS 4.3.3 Zaman'ından beriiPhone 4 kullanıyorum kullanım sürem değişmeedi iOS sürümüne göre farklılık gösterir elbet ama çokta fazla azalma olmadı zırt pırt prize takatım sabaha kadar takılı kalır falan

• Cihaz 5s. %20nin altına düşer hep telefon, gece %1'de falan şarja takıyorum sabaha kadar da şarjda kalıyor. 4 aylık telefon dün ilk defa bataryayı bitirdim. Maksimum mAh değeri 1550, benimki 1500. Sanırım sıkıntı yok?

• Beyler 5s im de 7.1.2 jailbreak var, geceyimmi sizce sarj onemli degil benim icin, benim icin performans onemli, cok kararsizim hiz farki nasil

• Gec

•  Kapasitesi Düşmüş Bataryayı İyileştirme(İŞTE ÇÖZÜM)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.