sen bilirsin..bi de kimsenin yaşını bilmeden konuşma.belki senden büyük olabilirim.zaten onlardan 1ini vercen hepsine......
Ben şuana kadar benden büyük olup pokemon oynayan kimseyi görmedim.Ama uyarın içinde teşekkür ederim.
ben 17 im.ozan da öle..aliihsanuz 28..yeter mi?Sayayım mı?
1990 doğumluyum snow
Vayy be bu yaşda hala pokemon oynuyosunuz haa.Ben sizin yaşınızda olsam Knight falan oynardım.
quote:
Orjinalden alıntı: ThieF
ben 17 im.ozan da öle..aliihsanuz 28..yeter mi?Sayayım mı?
quote:
Orjinalden alıntı: SnowMan188
Vayy be bu yaşda hala pokemon oynuyosunuz haa.Ben sizin yaşınızda olsam Knight falan oynardım.
zaten oynuyorum..Konu actım poke ile olyde item veya paraya..millet yok beramus yok dies yok cypher dedi kimsede oly de yokmuş onun için satmadım..devam ediyom.
quote:
quote:
zaten oynuyorum..Konu actım poke ile olyde item veya paraya..millet yok beramus yok dies yok cypher dedi kimsede oly de yokmuş onun için satmadım..devam ediyom.
Zaten bende biras oynayayaım bırakacam.Çok çocuksu gelmeye başladı.
quote:
quote:
quote:
Zaten bende biras oynayayaım bırakacam.Çok çocuksu gelmeye başladı.
eet.zaten bizimkiler kızıyo..tt ye girip bırakıcaktım..ttye giremedn bırakıcam..Dogum gnümde son girişim olcak...[22 Agustos]
Vaporeon 8 umbreon 12 lvl var poke nickin ne
normal var normal umbereon wapereon jolteon vare
quote:
Orjinalden alıntı: apoops
Vaporeon 8 umbreon 12 lvl var poke nickin ne
alla alla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme