bilgisayarımı başlat-kapat yaparak kapatıyorum ama tekrar açılıyor neden böyle oluyor ve nasıl çözebilirim teşekkürler.
ilk oncelikle combo fix ile trojen sil olmadı format at eger işletim sistemı ile alakası yoksa kardeşim donanımsaldır bu tip sorunlar ya anakartın power swiçlerinde sorun oluor yada kasanın swiçlerinde sorun oluor bi işletim sistemını dene olmadı donanımsal bir sorun olabilir..Arastırıp bakabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: €ha
bravo sana ... kim bilir naptın ?
Terbiyesizlik yapmaya gelmiş arkadaş, soruna gelicek olursak anakartın üzerinde power ayarını oldugu kasa power düğmesiysle entegre olan kabloları kontrol ettinizmi, olmadı biosu resleyin.
sistemi yeniden kur düzelir. ama güç ayarlarından da düzeliyordu sanırım. psu da sıkıntıda olabilir. önce sistemi yeniden kur olmazsa psu yu dene
Büyük ihtimal powerda sorun vardır power i değiştirip tekrar denersen sorun çözülür die umuyorum.
Windows kurulumuyla alakası olup olmadığını anlamak adına öncelikle bios resetleyerek deneyiniz.
Teşekkürler arkadaşlar deneyeceğim hangisi olursada buraya tekrar yazarım kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme