hangi ülkenin dövüş sanatı bilmiyorum ancak müzikleri inanılmaz güzel nerden bulabilrim elinde olan varmı acaba bu konuda yardımcı olabiliecek arkadaşlara hertür konuda yardımcı olabilrim
kazaa'da only the strong soundtracklarını (dacascos'un capoieira ile ilgili filmi) aratırsan bulursun. bu döğüş sanatı brezilya kökenli, ama sanırım daha öncesi afrikaya kadar gidiyor. İlk olarak köle isaura'da görmüştüm :)
izmir'de bir arkadaşta vardı, ama onun kopyalama imkanı yok, zaten getirirmi bilmiyorum. Ben de ayın 28inde kayıt yaptıracağım :D
istanbul gibi büyük köylerdebununla ilgili kurslar falan var aslında zamanım olsa gitcem(üşengeç bi insanım aslında)[krl]
ecnebi sporları yalan babalar gibi güreş var.. müziği de var davul zurna heeyyyt..[^]
zaten amaç birbirini dövmek değil hoşça vakit geçirmek :)
o zaman niye dövüş sanatı bu? dansta olabilir bunun adı dövüşün doğasında temas vardır.. hoşça vakit geçirmek için bi sürü yol var
quote:
Orjinalden alıntı: pusu
o zaman niye dövüş sanatı bu? dansta olabilir bunun adı dövüşün doğasında temas vardır.. hoşça vakit geçirmek için bi sürü yol var
istese vuru ama bilinçli olarak vuru zaten dövüş istediğin yere istediğin hızla vurmakla olur kişi kendini kontrol edebiliyo tam adamın burnunun 1 cm önünden geçirebiliyo tekmesini karşısındaki tekmeden korunmasını öğreniyo ama istedikleri zmn çok sert de oynayabilirler işte o zmn gözlerine inanamazsın neler yapabilecekleri karşısında
capoeria-paranaue capoeria-zoom zoom zoom
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme