Şimdi Ara

KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
12.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    çizik giderici pasta cila aldım şimdi çiziğin yerinde yeller esiyor
    pasta bir numara bu işlere
  • gercekten ufak tefek çizikler pasta cila ile geçiyor ama boya aşınıyor benim bildiğim her uygulamada
  • bizim kapıdaki çocuklarda benim eski siyah lagunamı çizdiler bir yakalasaydım varya
  • yaw baktım markette çizik giderici war da hiç içime sinmedi ayrıca çok da pahalı wazgeçtim onu almaktan ücretli pasta cila yaprıracam geçerse geçer geçmezse kalsın nazarlık napalım
  • teşekürler.....

Orjinalden alıntı: CANuser

http://forum.donanimhaber.com/m_7367864/mpage_2/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_6877479/mpage_2/tm.htm

bu galiba
    yeterince bilgide var
    ayrıca topik açmasakda bizde mümkünse tek topikten bu güzel bilgilere ulaşsak nasıl olur arkadaşlar.

saygılar.

ekleme: yani şu bakımdan diyorum... yöneticilerimiz hem bilgi bakımından bizi doyurup hemde derleyip toplama konusunda bize fazlasıyla yardımcı olurken bizde onlara fuzili topik açmayarak yardımcı oluruz ebabında diyorum
    anlayışınızdan dolayı teşekkürler.

• kardeş kafana takma pasta cilayı dene eğer olmassa sen iyi bir boyacıya git sırıtmayacak şekilde orayı sadece boyat.ama önce pastta cilayı dene bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: araba hastası

kardeş kafana takma pasta cilayı dene eğer olmassa sen iyi bir boyacıya git sırıtmayacak şekilde orayı sadece boyat.ama önce pastta cilayı dene bence

ok öyle yapıcam çok tşk arkadaşım sağol ilgilendiğin için
  • Arkadaşlar günaydın .
    sabah bir kaza yaptım. Sizden ricam ekleyeceğim resime bakar mısınız . Kaça nerde ve nasıl yaptırabilirim.
    Şimdiden teşekkür ederim KAPI DA ÇİZİK VAR NASIL GEÇER
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.