Şimdi Ara

kapı kilidi anahtarı kayip

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
16.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oda kapısının kilitinin anahtari kayboldu.kapı açık durumda. Ben bu kilidi sokup anahtarciya götursem bu kilide uyan anahtar bulunur mu?
    diğer sorum ise standart oda kapısı için netten alabileceğim kilit önerisi yapabilir misiniz kapıya hangi kilit uyar hiç bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 6 Haziran 2015; 3:29:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu islerden hic anlamayan birisi olarak.Bu kilit isini halledebilirmiyim acaba. Kapiyi kilitlemem gerekli. Anahtari ara tara bulamadim. evin icinde kendiliginden kayboldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim
     kapı kilidi anahtarı kayip kapı kilidi anahtarı kayip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 6 Haziran 2015; 4:36:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Onla ugrasana kadar yeni bir barel alin onuda kırıp çıkarın ama yeni bir anahtar cekebilirlermi bilmem ona zarar vermeden ordan anahtarsiz zor sokersiniz

• anahtarcı cagırmadan bunu yapmam lazım. bu kapıya uyan anahtar netten nasıl alırım link verebilir misiniz
  • Onu biraz zor bulursunuz o bareli kirmayi deneyin su anahtariyla felan

• Resimde görünen vidaların hepsini tornavidayla sökün. Kapı dilinin bulunduğu vidalarıda sökün. Nalburdan vs yeni bir kilit alıp yerine takıp kullanın. Onun haricinde kilite göre anahtar yapılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dönmeyen Kapı Kilidi
    geçen yıl açıldı
    Akıllı kapı kilidi pili
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sokraat kullanıcısına yanıt
    Vidalari sökmek kolay ama anahtar olmadan bareli nasıl sokecek

• tornavida ile ortada olan vidayı sökün. anahtarın girdiği göbeği çıkarın. nalburdan bir göbek alıp,aynı yere takın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.