Şimdi Ara

Kapı önü güvenlik kamerası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
10.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 3 ay önce evime hırsız girmişti. 3 gün önce de üst katıma girmiş.
    Apartmanda kendi dairemin önüne güvenlik kamerası koymak istiyorum.

İstediğim tam olarak şöyle. Böyle bir sistem var mı bilmiyorum:
    Daire kapımın üzerinde kamera olsun, hem içeride bir cihaz veya bilgisayar kayıt yapsın. Ama hırsızlar girdiğinde bu sistemi alıp götürdüklerinde yapacak birşey kalmıyor. Bu nedenle statik IP alayım. İnternette adresini verdiğim bir yere devamlı kayıt yapsın istiyorum.
    Kayıt hem evdeki kameraya hem internete olsun istiyorum.

Böyle bir sistem var mıdır?

Edit: Hepsiburada sitesinde bu kamerayı gördüm. Wifi bağlantı sağlıyor. Uzak bilgisayara kayıt edilebiliyormuş. Kullanan var mıdır?
    http://www.hepsiburada.com/liste/ducki-gece-goruslu-kablosuz-pan-tilt-ip-kamera/productDetails.aspx?productId=evduckimipc2fptnw&categoryId=161837

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 7 Nisan 2014; 11:10:20 >

• Hocam Konu hakkinda fikrim ykk ama soyle biseyde yapabilirsin. Mesela bu sistemi kurdun kayit yapıyor varsayalım birde piyasada sahte dome kameralar mevcut 4 5 tl pill ile sensor glrevi görüyor kirmizi isik yanıyor sen buma pil takma yani isik yanmasin orjinallerde ışık yok.

diyelim kapi girisine oejinal kamera koydun birtane sokak kapısı girisinw koy bir tane ust komsunun oraya koy bide bunlara kablo cek kabloyu sahte kameranin icine sok bi ucunuda binanin elektrik tesisatina sok anladin demwk istedigim 1 kamera orjinal kayit yapar diğerleri korkutur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

Slm.

Daire kapımın üzerinde kamera olsun, hem içeride bir cihaz veya bilgisayar kayıt yapsın. Ama hırsızlar girdiğinde bu sistemi alıp götürdüklerinde yapacak birşey kalmıyor. Bu nedenle statik IP alayım. İnternette adresini verdiğim bir yere devamlı kayıt yapsın istiyorum.

Edit: Hepsiburada sitesinde bu kamerayı gördüm. Wifi bağlantı sağlıyor. Uzak bilgisayara kayıt edilebiliyormuş. Kullanan var mıdır?
    http://www.hepsiburada.com/liste/ducki-gece-goruslu-kablosuz-pan-tilt-ip-kamera/productDetails.aspx?productId=evduckimipc2fptnw&categoryId=161837

Bu tarz bir kamera ben kullanıyorum.Sürekli kayıt için çalışır durumda bir bilgisayara ihtiyaç var.Onun dışında internette göstereceğin bir yere(mail olmaz çünkü mail kotası doluyor)hareket algılayınca resim şeklinde kayıt gönderiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tecman

quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

Slm.

Bu tarz bir kamera ben kullanıyorum.Sürekli kayıt için çalışır durumda bir bilgisayara ihtiyaç var.Onun dışında internette göstereceğin bir yere(mail olmaz çünkü mail kotası doluyor)hareket algılayınca resim şeklinde kayıt gönderiyor.

Slm.

Sitesinden kullanım dökümanını indirip inceledim. Ben de aynı şeyi anlamıştım. Devamlı kayıdı bilgisayara yapıyor. Alarm kurunca da belirtilen mail veya ftp adresine belirli aralıklarla resim çekip yolluyor.

Bu durumda kapıyı 10 saniyede açan hırsızların o anda çekilen resimlerine kaldık demektir. Çünkü içeri girdiklerinde bilgisayarı da yanına alır götürür, sonra görüntülere bakıp eğlenirler

Kamera dışında veya sadece bir de alarm sireni düşünüyorum. İki alarm sireni olacak. birisi dışarıda, diğeri içeride. Bir tane de şifre girme cihazı olsun. Belli bir saniyede şifre girilmezse hem içerideki hem dışarıdaki çalsın. Dışarıdakini kesseler bile içerideki ortalığı inletir.

Veya bunlarla hiç uğraşmayıp daha düzenli, gireni çıkanı belli olan, güvenli bir apartmana taşınmak gerek.

• Ben oto alarmını eve uygulamıştım maliyeti 100 geçmez. Kapı açılınca ötüyordu ayrıca hareket sensörü kilidin yanındaydı çok işe yaradı. İsteyene nasıl yapılacağını anlatırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: porsche911turbo

Ben oto alarmını eve uygulamıştım maliyeti 100 geçmez. Kapı açılınca ötüyordu ayrıca hareket sensörü kilidin yanındaydı çok işe yaradı. İsteyene nasıl yapılacağını anlatırım

ilginiz için sağolun...

bahsettiğiniz sistem işime yarar mı bilemiyorum. ben iki alarm kutusu, bir şifre girme ekranlı bir sistem düşünüyor, araştırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güvenlik kamerası tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.