Bildirim
kapıda ödeme imkanı olan pc toplama sitesi var mı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mutlaka daha vardır ama kesin bildiğim Inventus, Eksen Bilgisayar -
İnventus -
inventus kapıda ödeme yaptırıyormu iyiymiş peki kapıda ödeme yapınca peşinmi miyapılıyor yoksa post makinasıyla taksiit oluyormu -
quote:
Orijinalden alıntı: KırıK yumurta
inventus kapıda ödeme yaptırıyormu iyiymiş peki kapıda ödeme yapınca peşinmi miyapılıyor yoksa post makinasıyla taksiit oluyormu
Kapıda ödemenin anlamı, kargoyu getiren elaman parayı alıp paketi teslim ediyor. Kredi kartı ile ödemeyi ürün siparişinde site üzerinden yapıyorsun. Zaten kredi kartın varsa neden kapıda ödeme ile alıyorsun ki? Kapıda ödeme nedense Inventusta biraz daha pahallı.
Örnek :
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
inventus kapıda ödeme yaptırıyormu iyiymiş peki kapıda ödeme yapınca peşinmi miyapılıyor yoksa post makinasıyla taksiit oluyormu
Kapıda ödemenin anlamı, kargoyu getiren elaman parayı alıp paketi teslim ediyor. Kredi kartı ile ödemeyi ürün siparişinde site üzerinden yapıyorsun. Zaten kredi kartın varsa neden kapıda ödeme ile alıyorsun ki? Kapıda ödeme nedense Inventusta biraz daha pahallı.
Örnek :
peki inventustan kasa dizsek güvenli bir şekilde gelirmi yani hiçbir parça hasar görmeden pek güvenemiyorumda netten bu işlere
-
Kapıdan ödemede eksen iraz daha ucuz oluyor ama ben de oradan alışveriş yapacaktım internette 1-2 şikayet var inventus a daha iyi diyorlar bu konuda ama karar senin -
quote:
peki inventustan kasa dizsek güvenli bir şekilde gelirmi yani hiçbir parça hasar görmeden pek güvenemiyorumda netten bu işlere
Inventus'tan kötü bir yorum işitmedim, Eksen de bence güvenilir bir firma ama geri dönüşlerde Inventus'un daha iyi olduğu söyleniyor. Inventustan evime çok yakın olmasına rağmen henüz alışveriş yapmadım, onun için yorum üzerine yazıyorum ama bu kadar olumlu yorum var ise doğrudur, Eksenden mağazasından alış veriş yaptım ve bir sorun olduğunda gittim yaklaşımları gayet iyi, ama belki yüz yüze görüşme olduğundan belki de yaşım biraz geçkin olduğundan bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 14 Temmuz 2012; 21:40:41 > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cmldrs
quote:
Örnek :
kasanın güvenli geleceği konusunda kaygın varsa kapıda ödemenin bir esprisi yok ki
parasını ödüyorsun sonuçta,ve kargocu kutuyu sana veriyor ve imzanı atıp yolluyorsun kargocuyu.
ha yok ben kargocuyu bikaç saat bekletip,sistemi baştan aşağı bi test edip sonra yollarım dersen o ayrı
-
-
Teknobiyotik ucuz -
Ucuzcity de kapıda ödeme var, ama kart mı nakit mi onu bilemiyorum. İstanbul içindeysen getirip kendileri teslim ediyorlar 4-5 alışverişim oldu sıkıntı yaşamadım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X