Şimdi Ara

KAPIDA ÖDEMELİ ÜRÜN GÖNDERİMİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar benim bir mağazam mevcut ve internet sitesinden kapıda ödemeli olarak ürün satmaya basladım ilk ürünümü bugun teslim ettim ptt görevlisiyle bya sohbet ettik butun soruların cevabını aldım bu knuyla ilgili ama 1 tane önemli soruyu atlamısım onun icin aranızdan bu konuyla alakalı illaki bilgi sahibi vardir diye düşünüyorum

Diyelimki ben gönderdim kargoyu biri bana yanlıs adres vermis hiç olmadık bir yere gitti veya ürün gitti kapıda istemiyorum dedi almadı ürünü

ptt görevlisi bana dediki kargon buraya döner 2 kg altındaysa para ödemeden geri alırsın yukarsındaysa kargo ücretinin 5 de 1 ini ödersin dedi ürünü geri alırsın

soracagım soru su sekilde ben kargoyu gönderirken 11 tl ücret ödedim zaten acaba bir aksilik ciktiginda o 11 tl uçuyormu ? yok sa hesabıma iadesi olurm o ödediğim kargo parasının yoksa onun yanına ek olarak kargo tutarının 5 de 1 inide ödemek zorunda kalırmıyım geri alırken kutumu

cevaplayıp aydınlatan herkeze cok tesekkür ediyorum.....

• tabi ki 11+
  • Bu konuda baştan aşağı detaylı bilgi veren olursawww.gidaambari.com sitesine eklemeyi düşünüyorum. Çünkü çoğu üye kapıda ödemeyi merak ediyor. Onlara detaylı bilgi hazırlamam lazım. Özet bilgi ama, işe yarar bilgi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.