Şimdi Ara

Kapitalizm 2 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
12.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunu indirebileceğim bir yer var mı? şuan torrent falan araştıramıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eye.Q

oyunu indirebileceğim bir yer var mı? şuan torrent falan araştıramıyorum da.

Geçen baktığımda 3 dolardı oyun. Hiç araştırmadım, aldım. 5.8 TL. ben bu oyuna verdim. Daha düşük fiyata bulunabilir. İlle param yok indirmek istiyorum diyorsanız Google'a bakın. 50 mb. zaten 1 dakikaya iniyor.
  • Türkçe yaması yok mu ya? oyun güzele benziyor
  • Listeme ekledim yarın hemen oynamaya başlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gameranger'dan oynayabiliriz isteyen arkadaşlarla. (Korsan, orjinal fark etmez)
    Ayrıca oyunun 1.06 güncellemesini de indirin:http://www.enlight.com/capitalism2/patch/Cap2_V106.zip Oyunun kurulu olduğu dizine atın. Oyununuz artık 1.06 olacaktır.
    Bir de capitalism lab diye bir şey var. Deneyen var mı onu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadnezar -- 10 Ağustos 2013; 21:15:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

Türkçe yaması yok mu ya? oyun güzele benziyor

quote:

Kadnezar
    Türkçe yama maalesef yok. Ben bulamadım yapan da olmaz zaten. Popüler oyunların bile Türkçeleri yok. Kaldı ki bu kadar yazı içeren bir oyunu Türkçeleştirmeyle uğraşmazlar. Biz eskiden Hamachide oynardık. Başka sistem bilmiyorum. Bir ara öğrenip denemek isterim.
  • Çok kolay bir program aslında. En azından hamachi'den daha kolay. Lobiyi kuruyorsun ve herhangi birinin gelmesini bekliyorsun. Ama tabii dünya üzerinde capitalism 2'yi oynayan yok gibi bir şey.
    http://www.gameranger.com/download/ Bu da indirme linki.
  • Ben de başlıyorum hocam bu konulara ilgim fazla. Ama bu tarz karışık oyunlara alışma evresi çok sıkıcı oluyor inşallah en kısa sürede atlatırım o evreyi.

Bu arada ekşide okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama odtü işletmede 1. sınıfta business practice workshop dersinde bu oyun oynatılıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rotarian -- 12 Ağustos 2013; 13:10:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Ben de başlıyorum hocam bu konulara ilgim fazla. Ama bu tarz karışık oyunlara alışma evresi çok sıkıcı oluyor inşallah en kısa sürede atlatırım o evreyi.

Bu arada ekşide okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama odtü işletmede 1. sınıfta business practice workshop dersinde bu oyun oynatılıyormuş.

Oynatılsın tabi Ben de biraz önce oyundaydım. Ekonomi kavrayışını sağlamlaştırıyor. Kapital kampanya 13'te hisseleri yükseltip satışı verdim. Bol param oldu. Aynen bugün BİST'te olduğu gibi.

• Belki bunun kadar kompleks değil ama industry giant 2 oynamıştım, güzeldi...

Hammadde yetiştir, işle, pazara sun mantığıyla gidiyordu. Tabi yaz kış, arz talep, stokçuluk gibi olaylar vardı içinde. Güzel oyundu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be haleda bilgisayarda yüklü durur ne oynardım.

bunun 3- 4 cıkar diyordum ama cıkarmadılar ..
  • Bir soru da benden ;

Train olayı ne işe yarıyor?

İhracat nasıl yapabiliyoruz?

Research ten nasıl para kazanıyoruz?

Amblemi nasıl bastırabiliyoruz?

Teşekkürler
  • Bir soru da benden ;

Teşekkürler
  • Capitalism: A Love Story devam oyunu mudur ?
  • Türkçe yaması varmı ?
  • Hocam yok malesef. Ben de çok baktım zamanında ama yok :/ Sırf ingilizceden oynayamıyoruz ya, çok keyifli aslında. Bu arada oyun GoG da satılıyor 5 dolara. İsteyenlere duyurulur (:

Bu arada yama bulursanız haber edin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey.

Bir soru da benden ;

Teşekkürler

Train işçilerin kalitesini yükseltiyor. Haliyle bu kalite mallarınıza yansıyor.
    İhracat yani satış yapmak için ürettiğin veya başka fabrikalardan aldigin malları markete ve/veya ilgili dükkana koyman lazım. Orada uygun fiyatta ise malların satılır. Veya malları kendi fabrikanda üretip satabilirsin. Maden satışı da yapılabiliyor tabii, bunu unutmadan söyleyeyim.
    Research center, ar-ge merkezi oluyor. O binadan kar yapamazsın. Hep zararda gözükür. Çünkü içe doğru herhangi bir para akışı olmaz. Yaptığı ise gelecek olursak, mallarının gelişimini sağlar. Kalitesini yükseltir. Rekabette öne gecmeni sağlar. Kısaca böyle özetleyebilirim. Biraz geç cevap verdim, kusuruma bakmayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• capitalism lab satın alan var mı? torrente bir kaç versiyonu mevcut ancak oldukça eski sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

quote:

Bir soru da benden ;

Teşekkürler

İhracat yani satış yapmak için ürettiğin veya başka fabrikalardan aldigin malları markete ve/veya ilgili dükkana koyman lazım. Orada uygun fiyatta ise malların satılır. Veya malları kendi fabrikanda üretip satabilirsin. Maden satışı da yapılabiliyor tabii, bunu unutmadan söyleyeyim.
    Research center, ar-ge merkezi oluyor. O binadan kar yapamazsın. Hep zararda gözükür. Çünkü içe doğru herhangi bir para akışı olmaz. Yaptığı ise gelecek olursak, mallarının gelişimini sağlar. Kalitesini yükseltir. Rekabette öne gecmeni sağlar. Kısaca böyle özetleyebilirim. Biraz geç cevap verdim, kusuruma bakmayın.

bende oyuna yeni başladım çok da hoşuma gitti ama ingilizce bilmediğimden çok şirket batırdım.:))) Formda borsadan bahsedilmiş borsa hakkında bilgi verirmisiniz. Birde şu marka bastırma olayı nasıl yapılıyor. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peyk74

quote:

Orijinalden alıntı: Kadnezar

quote:

Bir soru da benden ;

Teşekkürler

bende oyuna yeni başladım çok da hoşuma gitti ama ingilizce bilmediğimden çok şirket batırdım.:))) Formda borsadan bahsedilmiş borsa hakkında bilgi verirmisiniz. Birde şu marka bastırma olayı nasıl yapılıyor. Teşekkür ederim.

Şirket büyüdükçe borsadaki değeri artar. İleride büyüyeceğini düşündüğünüz şirketlerin hissesini başta ucuza alarak ileride satabilirsiniz büyük karlarla. Veya şirketin kontrolünü ele geçirebilirsiniz. %50 ve üzeri hisseye sahip olursanız şirket sizin üzerinize geçer. Şirket evliliği yaptırmak için ise -tam hatırlayamadım- %70 veya %75 hisseye sahip olmak gerekiyor. Diğer şirketin fabrikaları, çiftlikleri, apartmanları vb bize geçiyor.
    Markalaşmayı ise tam hatırlayamadım. Galiba 3 çeşidi vardı. Stratejinize göre birini seçiyordunuz. (Çeşitleri pek hatırlayamadım.) Markalaşmayı sağlamak için de reklam vermek gerekir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.