Şimdi Ara

Kapıya sivil polis geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
10.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hiç birini sormadım direk polis dedi soruşturman var dedi gizlilik dereceli bir işe başvurmuşsun dedi bende son zamanlarda bir işe başvurmadım vs. dedim valla bilmiyorum başvurmuşsunuz bizi yolladılar dedi soruşturdu gitti güvenlik soruşturması imiş özel güvenliğe başvurum yok.

En son çalıştığım işi sordu birde ne kadar çalıştın dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciddi ciddi söyleyeyim yakın zamanda bizim apartmana da sivil polisim diyen biri gelmiş biz evde yokken. Milletin kişisel bilgilerini falan sormuş kaçak birini arıyoruz tarzında bir bahane sunmuş. Büyük ihtimalle sahte polis, dolandırıcı olduğunu düşünüyor millet. Yani ben sivil polisim diyip ne hikmetse ailenizdeki kişilerin bilgilerini alıyorlar aman kanmayın derim. Kimlik isteyin güvenmezseniz de cevap vermeden kapıyı kapatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Hiç birini sormadım direk polis dedi soruşturman var dedi gizlilik dereceli bir işe başvurmuşsun dedi bende son zamanlarda bir işe başvurmadım vs. dedim valla bilmiyorum başvurmuşsunuz bizi yolladılar dedi soruşturdu gitti güvenlik soruşturması imiş özel güvenliğe başvurum yok.

En son çalıştığım işi sordu birde ne kadar çalıştın dedi.

Polis tanıtma kartını (kimlik) göstermeden sizden bilgi istemez. Hangi ilde meydana geldi? Bi karakolu arayın. Olmadı bana tekrar yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 30 Mayıs 2016; 12:52:53 >
  • kıymalı olsun.
  • Ankara ili çubuk ilçesinde meydana geldi daha önce adalet bakanlığı sınavlarına girmiştim ama mülakatlar bitti sonuçlar felan açıklandı zaten.
  • Ankara çubuk ilçesinde oldu daha önce adalet bakanlığı sınavlarına girmiştim mülakat bitti sonuçlar felan açıklandı ama şubat ayındaydı sınav.
  • Eve hırsızlığa gelicekler...O bilgileri sormasının nedeni eğer maaşın yüksekse evde değerli şeyler vardır diye düşünüyorlar ve eve giriyorlar..Benim başıma da geldi..Temkinli ol.
  • Kardeş git polise bildir.Bir şey yapmazlar gerçi ama sen hakkını ara yine de.
  • adınız Cem mi diye sor giderler
  • 26mekanesk kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin?

• Evet
  • Her polisim diyene inanıyorsan işimiz var senle.
  • Adamın kimliğini gördün değil mi?
  • BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Hayır

• Ama neden özellikle beni çağardılar bizim eve geldiler dolandırıcı olduğuna ihtimal vermiyorum.

• Geliriniz sağlamsa evi soyacaklar belki?

Kimlik görmedikten sonra hiç bir şey söyleme zorunluluğun yoktu dostum, dikkat edin bu konulara. En azından nereye başvurmuşum, ne zaman başvurmuşum falan deseydin, kapıya gelen adamın ne olduğu belli değil.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Yakın akrabaniz felan devlette işe girmek için mülakata giricekse geliyorlar
    Bazı illerde telefonla açıp sorarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 31 Mayıs 2016; 19:40:05 >
  • Ben daha önce devletle ilgili mülakata girmiştim ondan olabilir mi babam adliyede deyince babanı ben tanıyorumdur belki felan dedi dolandırıcı olduğuna hiç ihtimal vermiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.