Şimdi Ara

Kapıyı zorluyor Acil Yardım! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BritneySpears<3

quote:

Orijinalden alıntı: KazimCruise

quote:

Orijinalden alıntı: Taylor Gang

Organınla boğ onu

Zenci degilim kardes.Ses kesildi suan.Kapiyi acamadi tabi.%90 suriyeli kopeklerdir.

Arkadasın yokmu hocam cagır gelsınler kalsınlar yanında mıllete genelleme yapmayın bence hocam her ınsan aynı degıldır belkıde surıyelı degıldıler

Valla hic bilmiyom.Denizli de suriyeli var mi onuda bilmiyom fakat vardir muhtemelen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sakın delikten bakma arkadaşımın babası delikten bakınca tornavida sokmuş adam yanağını yarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şizofreni nöbeti geçiriyorsun evlat. Sakin ol tamamen kafanda bitiyor tüm olay. Senin kapına vurmaları için hiçbir sebep yoksa hiçkimse kapına vurmuyor demektir. Kaldı ki kapıyı kırmak çok zor olmasa gerek.

%45 csb
    %54 şizofreni
    %1 gerçek

• eline bıçak alcan kapı zorlandığı an kapıya tekme atçan kapı ses yapçak adam korkucak ve birden kapıyı açıcan gördüğün adama saldırıcan eğer kapıyı açtığın zaman adam yoksa çığlık at yardım iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathLost

Şizofreni nöbeti geçiriyorsun evlat. Sakin ol tamamen kafanda bitiyor tüm olay. Senin kapına vurmaları için hiçbir sebep yoksa hiçkimse kapına vurmuyor demektir. Kaldı ki kapıyı kırmak çok zor olmasa gerek.

%45 csb
    %54 şizofreni
    %1 gerçek

Arkadasim babamlar koyde yarin donuyolar.Ben deli gibi tek basim evde kaldim mok var gibi.Kapiyi acamadilar da arka tarafta oturuyor 3-4 kisi onlar mi diye dusunuyom suan.Bugun uyku yok :(

• quote:

quote:

quote:

quote:

Organınla boğ onu

Zenci degilim kardes.Ses kesildi suan.Kapiyi acamadi tabi.%90 suriyeli kopeklerdir.

Arkadasın yokmu hocam cagır gelsınler kalsınlar yanında mıllete genelleme yapmayın bence hocam her ınsan aynı degıldır belkıde surıyelı degıldıler

Valla hic bilmiyom.Denizli de suriyeli var mi onuda bilmiyom fakat vardir muhtemelen

En ıyısı bırılerını cagır gelsın yanına hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr4go

eline bıçak alcan kapı zorlandığı an kapıya tekme atçan kapı ses yapçak adam korkucak ve birden kapıyı açıcan gördüğün adama saldırıcan eğer kapıyı açtığın zaman adam yoksa çığlık at yardım iste

Ya suan bisi kalmadi ama arka tarafta 3-4 kisi oturuyor.Onlardan supheleniyorum :(

• quote:

quote:

Şizofreni nöbeti geçiriyorsun evlat. Sakin ol tamamen kafanda bitiyor tüm olay. Senin kapına vurmaları için hiçbir sebep yoksa hiçkimse kapına vurmuyor demektir. Kaldı ki kapıyı kırmak çok zor olmasa gerek.

%45 csb
    %54 şizofreni
    %1 gerçek

Arkadasim babamlar koyde yarin donuyolar.Ben deli gibi tek basim evde kaldim mok var gibi.Kapiyi acamadilar da arka tarafta oturuyor 3-4 kisi onlar mi diye dusunuyom suan.Bugun uyku yok :(

Peki gerçekten tüm bunların şizofreni nöbeti olma ihtimalini düşündün mü?

• Ev kaçıncı kat

• Dostum gece 3 gibi yine denicekler ve bu sefer girecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Organınla boğ onu

En ıyısı bırılerını cagır gelsın yanına hocam

Altimizda ki cocugu uyandirdim telefonla aradim geldi bizde suan yine biraz korku azaldi.Suan arkayi izliyoz hala oturuyolar ama onlar mi degil mi emin degilim.

• Kapınızın kilidi nasıl ve kaç tane

• kapının gözünden baksana kim diye
  • quote:

%45 csb
    %54 şizofreni
    %1 gerçek

Ya bütün olay gerçekse ve konu sahibi evinde saldiriya felan uğrarsa? Senin olasılık hesabın + fizik kuralları fail

• Korkutmayin la adami dua oku dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: El Shaarawy AC Milan

Ev kaçıncı kat

Ev 2.kat.Alt kattaki arkadas var suan yanimda onla arka tarafi izliyoruz.

• quote:

Sakın delikten bakma arkadaşımın babası delikten bakınca tornavida sokmuş adam yanağını yarmış

delikten bakarken tornavida sokuyor gözü yerine yanağını yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

quote:

Sakın delikten bakma arkadaşımın babası delikten bakınca tornavida sokmuş adam yanağını yarmış

delikten bakarken tornavida sokuyor gözü yerine yanağını yarıyor

Hayır babası bakmış kimseyi göremeyince tam ayrılırken sokmuş yani saliselerle kurtulmuş

• İnsan csb olduğunu bile bile yazmak istiyor hee

Kapının arkasına ağır bişey çek, ayakkabılık falan artık ne varsa.
  • quote:

Kapınızın kilidi nasıl ve kaç tane

Kapi celik denilen kapidan.2 anahtirlik var.Ustte altta.Ben bile anahtarla zor aciyom.Onlar acamadi heralde.Fakat suan arka tarafta 3 kisi bekliyo.Onlar di galiba.Bizde perdenin altindan camin yanindan caktirmadan izliyoz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.