Şimdi Ara

Kaporayı verdikten sonra size en f/p arabayı söyliyeceğim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
3
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hayirli olsun, fiyat garantisi verildi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

hayirli olsun, fiyat garantisi verildi mi ?
    Hayır ama kurda büyük hareketler olmadığı sürece arttırmayacaklarını söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 15 Eylül 2020; 9:26:16 >
  • Euro 10’a Dogru giderken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Eylül 2020; 10:15:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingOfAnarchy

Euro 10’a Dogru giderken..
    ben aldiktan sonra gitsin 10'a

• quote:

Orijinalden alıntı: Süleyman Çakır.

benide bloklamış nedense :D o fiyata c segment yok derken o fiyata egeanın dolu paket dizelini alırım daha iyi..

Alıntıları Göster
    koskoca istanbulun sefirini bloklamak ha
  • Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    Canına susamış bunlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

c3 aircross'a bindim 40-50bin TL'lik fark göremedim zaten c3'üde krediyle alıcam daha fazla borca gerek yok gibi.

Ayrıca bayinin dediğine göre c3 aircross shine paketi iyi ihtimalle aralıkta kötü ihtimalle 2021 ocak-şubat gibi gelicek dedi o zamana kadar ötv dilimini geçebilir

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun. C3 aircross shine kasımda teslim araçlar ekimde kotalara düşecek haberiniz olsun. Ocak olana kadar daha yüzlercesi satılır.

Bu arada bende her iki araç da var. Aralarındaki fiyat farkını c3 aircross kesinlikle hak ediyor.
    Ancak c3 makyajlı kasayla gelen donanımlar da çok çok iyi. O nedenle f/p olarak en iyi aracı almış olduğunuz iddiasına ben de destek veriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdr -- 17 Eylül 2020; 17:25:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrdr

Hayırlı olsun. C3 aircross shine kasımda teslim araçlar ekimde kotalara düşecek haberiniz olsun. Ocak olana kadar daha yüzlercesi satılır.

Bu arada bende her iki araç da var. Aralarındaki fiyat farkını c3 aircross kesinlikle hak ediyor.
    Ancak c3 makyajlı kasayla gelen donanımlar da çok çok iyi. O nedenle f/p olarak en iyi aracı almış olduğunuz iddiasına ben de destek veriyorum.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler hocam f/p diyince herkes dizel veya lpg'li bekliyordu pek anlamadılar olayı sizin bu işi bilmeniz beni mutlu etti.

C3 aircross fiyat farkını hakedebilir neticede biri suv diğeri hatchback ama ben şahsen fazla fark hissetmedim tabi fazladan 40bin nakitim olsa onu alırdım.

• En büyük fark sürüşte. Boyutu, suv oluşu vs onları geçiyorum. 130 ile 110 beygir ya da 230 nm ile 205 nm tork arasındaki fark kağıt üzerinde çok mühim gibi durmuyor ama sürüşe gelince çok çok fark ettiriyor. Çok daha rafine gidiyor C3a. Performansı ve tüketimi net daha iyi.
  • aldınızmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: texmo

aldınızmı ?
    Kapora verildi bekliyoruz gelmesini şanslıysak ekim ortası gelir sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 20 Eylül 2020; 15:24:36 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.