Niye böyle bir şey yaptınız ki annem tavaya süngerin yeşi kısmını sürdürmüyor. Bence cila ile düzelmesi zor gibi. Bende ufacık bir çizik vardı o kadar cila sürdüm geçmedi. Daha sonra boya koruma yaptırınca hepsi geçti. Bence boya koruma yapan yerlere bir danışın. Koruma yapmadan önce fırçalardan doğan kılcal çizikleri düzeltiyorlar. Belki sizinkini de geçirebilir
cila çizik kapatmaz!
Çizik kapattığını söylemedim ki; çiziği kapatmadığını fakat belki kılcal çizikleri kapatabileceğini söyledim. Ayrıca kapatır da demedim, kapatabilir dedim. Bir öneriniz varsa söyleyin
Ne kadarda küçük olsa çizigi kapatmaz cila çizigi kapatan pastadır.
Bizim arabada vardı şişenin içinde ilk önce bir beze döküyordum bir bölgeyi lokal olarak yuvarlak hareketler yaparak siliyordum sonra temiz bir bezle üstünden geçiyordum renk kalmasın diye derin olmayan çizikleri öyle yok ediyordum. Sıvı turkuaz renkteydi. O ne oluyor?
O pastadır ardından temiz bezle silmek yerine pasta atılır
quote:
Orijinalden alıntı: sessizzz84
Arkadaşlar merhaba. Dış cephe boyanırken ustaların haber vermemesi sonucu siyah arabamın kaportasına sıçrayan boyayı, sıvı sabun ve bulaşık süngerinin yeşil yüzeyiyle silmem suretiyle kaportada çizikler oluştu ve silinen bölgeler daha soluk görünmeye başladı. Aracım artık parlamıyor, mat bir hal aldı. bu durumdan beni en ekonomik yoldan ne kurtarır acaba. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler...
dyo nun bir urunu var.buyuk boyacılarda bulabılırsın tup seklınde, beyaz renk pasta cıla.dıs macunu kıvamında.5-10 tl arası fıyatı var.
temız pamuklu beze surup bastırmadan oval hareketlerle uygulayın.sonra kalan artıkları temız bezle alın.yep yenı olur
eger uygulayacagınız yerde boya yoksa, yanı boyz kalkmıs ıse bu yontem ıse yaramaz. onun dısında tum yuzeysel cızıklerde ıse yarar.
quote:
Orijinalden alıntı: sessizzz84
Yokmu arkadaşlar bir ürün, kapıda yapabileceğim birşey?
Böyle bir şey yapmanıza akıl sır erdiremedim açıkçası.Yinede bildiğim kadarıyla size tavsiyede bulunayım.En çabuk ve kolay ulaşabileceğiniz ürün ÇBS oto cilasıdır.Herhangi bir nalburda bulabilirsiniz , fiyatı da gayet uygundur.Aşındırıcı özelliği fazla olmayanın dan alıp , üstünde yazan şekilde uygulamayı yapın .Sonuç hüsran ise profosyonel bir yere pasta cila + boya koruma yaptırırsınız.Sanayideki ustalara felan pasta attırmayın derim ,yüksek aşındırıcılı pastayı dayıyorlar araç ışıl ışıl yanıyor sonrasında güneşte iki gün durunca yanıklar başlıyor.Aman dikkat kaş yapayım derken yine göz çıkarmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme