bitkisel değil , hayvansal omega3 leri tercih ediniz.
madem konu açıldı yazmakta fayda görüyorum
bir aktara gir ve istediğin yağı seç badem yağı, sarı kantaron yağı adını sen koy %100 doğal olduğunu beni asla ikna edemezsiniz
en ucuz yağın pamuk yağı olduğu söyleniyor al pamuk yağını, sarı kantaron konsenteresinden ilave et ve markalaştır sat bu tür yağların ucuz olmasından şüphe edebilirsiniz fakat fiyat üst seviyelere çıkıyorsa, ilgili firmanın üretim aşamasında bazı bilgiler elde etmişseniz, denenmesinde fayda olabilir fakat tekrar yazayım bitkisel yağlar (zeytinyağı hariç) kimse beni saf ve doğal olduğuna ikna edemez :D şahsen zamanında çok kullandım ve nerdeyse hiç faydasını görmedim.
fakat omega 3 yani balık yağı eğer doğal ise, gün içerisinde yada birkaç gün içinde kendinizde bazı değişimler sezebiliyorsunuz. üstün zeka, limitsizdeki gibi bazı sahneler tabiki yok, onlar düşler aleminde şifa kaynağı ve damardaki tıkanıklıkları gidermesi ve diğer bazı gelişimler için ben zeytinyağı, tereyağı ve balık yağını sürekli kullanıyorum kabuklu köylülerden temiz ettiğimiz badem, ceviz, fındıkları da öğün aralarında alarak bu şekilde devam ediyorum
bu arada satın aldığım carlson bitti bitecek, yenisini sipariş edeceğim yakında inş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme