Şimdi Ara

Kaptanlikla Ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Abilerim ben 16 yasindayim kucuklukten beride kaptan olmak istiyorum ve buna gorede dersimi deli gibi calisiyorum
    Sorum su eger gunumuzde ben denizcilik fakultesini bitirmis bir sekilde kaptan olsam ne kadar kazanirim
    Ve eger ise yariyorsa agzim fenada laf yapar

(Maksat Sohbet Muhabbet Olsun Bide Merak )

• öncelikle bu mesleğin olumlu yanı kalmadı gibi bişey fakülte mezunu adam grosston fark etmeksizin gemilerde çalışabiliyor eyvallah ama piyasa bitik durumda sana öyle ince ayrıntılı anlatmıyacağım sosyal medyada denizcilik şirketleri diye aratıp o gruplara katıırsan demek istediğimi anlarsın bu arada fakülteden sonra direkt süvari(kaptan) olmuyorsun 1 sene stajdan sonra gossdan gerekli sınavları vererek uzakyol vardiya zabiti oluyosun..maaşlar ise deyişir tanker+yabancı bayrak bir gemide max 3500 4000$ alırsın ama ne zaman alırsın belli olmaz
  • Baska Yardimci Olacak?
  • şuan yeni başlayan bir uzakyol zabitin maaşı ortalama 2500-3000 dolar süvari olduğunda bu miktar 8-9 bin doları bulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Navigator -- 28 Ekim 2014; 16:36:22 >
  • Sayısalım iyi olsaydı ilk düşündüğüm meslek olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

Sayısalım iyi olsaydı ilk düşündüğüm meslek olurdu

sayısalınızın çok da iyi olmasına gerek yok mf-4 puan türünde ilk 100 binde olmanız yeterli aslında. itü 70 bin ile kapattı mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayslee Collins

quote:

Orijinalden alıntı: Zoey Redbird

Sayısalım iyi olsaydı ilk düşündüğüm meslek olurdu

sayısalınızın çok da iyi olmasına gerek yok mf-4 puan türünde ilk 100 binde olmanız yeterli aslında. itü 70 bin ile kapattı mesela

Olsa bile bu sene olmaz çünkü derslere o kadar asılmıyorum malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    emlakci nasil aradan cikarilir
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gereksiz kaptan dolu sektör , makinacıya ve liman işletmecisine ihtiyaç varken kaptanlık düşünenlere şaşırıyorum doğrusu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.