< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kara para ile dönen Türkiye (2. sayfa)
-
-
Sordum hocam kabullerin azaltıldığını, abd seçimlerinden dolayı durgunluk olduğunu ve eskisi gibi süreçlerin hızlı olmadığı belirtildi. Kısacası anla işte
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
zalimin, zulm edenin hali diyesim geldi. sizin seçiminiz de vizenizin de deyip çıksaydın diyeceğim ama bir sonrakine 2030 felan da verir bunlar. 2027 kabul edilebilir bir tarih değil. türk konsolosluğuna şikayette bulun ve misilleme iste.
-
Türk konsolosluğunun misillemesini yesinler kimin umrunda olur.
Bana kalırsa vize alımını tamamen kapatmaları lazım.Türkiye pasaportunu kabul edip vize vermek zorunda değil kimse.Bunca rezilliğe rağmen bu ülkelere vize alabildiğinize şükretmeniz lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 29 Eylül 2024; 18:20:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeş, seçmece yapacak. tamamına yapmayacak anlıyorsun di mi? tipini beğenmedim diyecek, vize vermeyecek. bu kadar basit.
yani bunu yüzüne söylemeyecek tabi. verecek 2028'e vize. kıssasa kıssas. hadi bu da son ilave olsun. neden kaale almayacak türk konsolosluğu. bal gibi de kaale alır. istemesini bileceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 29 Eylül 2024; 19:56:51 > -
Senin tipin veya 50-100 bin dolar banka hesap dökümün kimsenin umrunda değil.Adamlar tok,kendilerine sorun çıkarma,iltica etme ihtimali yüksek halkların vatandaşlığına sahip insanlara aynı gözle bakıp genellikle kim olursan ol vizeyi reddediyorlar zaten.Vize alabilen kişiler normalden farklı kişiler.Onların sayısı da bir hayli az.
Beğenmediğiniz vizesiz hatta kimlikle girilen Ukrayna'da dahi pasaport kontrolüne girerken seçmeceyle seni köşeye çekiyorlar.Orada araplarla,afrikalılarla,pakilerle vb.aynı sıraya girip sorgu odasına girmeyi bekliyorsunuz.Sizi güvenilir bulurlarsa geçişe izin verdirtiyorlar.Yok bulmazlar ise yallah Türkiye'ye geri.Konsolosluk mu? Büyükelçilik mi ara o zaman gör bakalım ne oluyor koca bir hiç.İlk başlarda ben Türküm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına bunu nasıl yapar cebimde param da var konsolosluk bana arka çıkar diyorsun sonra soluğu deportu yediğinde alıyorsun,o zaman anlıyorsun bu muameleler az bile.Çünkü senin gram değerin yok.Ne kendi ülkenin makamlarından ne de gittiğin ülke makamlarında.Türk pasaportunu gören Pakistan pasaportu görmüşe dönüyor zaten.Aynısın.
Ben yeşil pasaportun halen Avrupa'ya girebilmesine şaşırıyorum.Bordoların da balkan ülkelerine girebilmesi şaşkınlık verici.Gerçi gidip gelenler o muameleyi yediklerinde istenmeyen adam olduklarını çok rahat tecrübe ediyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bunun iltica ile alakası yok bence. 2027 yılına öteliyor olmak, samimi bir davranış değil. tam anlamıyla samimiyetsizlik. git diyor yani, sen gelme diyor. bunun elbette bir karşılığı olması lazım. konsolosluk veya büyükelçilik, veya cimner neyse artık. bu bir şikayet konusu olabilir. tabi vizesi reddedilen kişinin adli sicilinde bir yamukluk yoksa. bu varsa o zaman yani boşuna muahbbet etmişiz denebilir. açık sözlü olsalar çok daha iyi biz 2024'deyiz, 2027 kötü bir tarih.
-
İşte ben de bundan bahsediyorum.Adamlar açık açık sen gelme diyorlar.Bundan bir tık sonrası hiç vize vermemek zaten.Git diyor kendin gibi zamazingo ülkelerde takıl ne haddine usa senin diyor 1 usd 35 akçe iken.
Sicili geç sicilin tertemiz olsa da vermiyorlar vize.Avukata da vermiyorlar,dönerciye de.
Konsolosluk veya büyükelçiliğin gücü yetmez.Küçük,gelişmemiş ülkelerde dahi esamesi okunmaz daha usa gibi bir ülkeye ne yaptırımında bulunacak? Müzik notası mı verecek haşmetlinin dediği gibi.
Şunu da belirtmeden geçmeyeyim.Yurtdışında ortadoğulu arap islam ülkesi olarak biliniyoruz.Bu sebeple vize alabildiğimize şükretmemiz lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 29 Eylül 2024; 21:20:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fetöcüyü unutmuşsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X