Şimdi Ara

kara şimşek (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Amerika'da lease ile $200'a satılan bir araba bence olmamış böyle bir diziye. En azından Corvette, ya da Viper çok iyi olurdu.

kara şimşek

Binenler bilir, işaretli yerlerin plastik kalitesi Albea'dan daha düşük olabilir Hala çirkin görünüşlü manuel klima kullanıyorlar. Ama sağlamlığına inanıyorum, arkadaşım takla attı kemersiz, çocuğa hiçbirşey olmadı.

Hatta Tata İndigo daha iyi yol tutuomuş Mustang ten.
    Nasıl kötülüyeceğinizi şaşırmışsınız.
    Allahın amerikalısının malını bende sevmiyorumda, bindiğim araç öyle kalitesizde değil.

keşke senin arabayı kullansaydılar..cantlarda süpermiş hani

• quote:

Orjinalden alıntı: theend34

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORG00TR

quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

Amerika'da lease ile $200'a satılan bir araba bence olmamış böyle bir diziye. En azından Corvette, ya da Viper çok iyi olurdu.

kara şimşek

Binenler bilir, işaretli yerlerin plastik kalitesi Albea'dan daha düşük olabilir Hala çirkin görünüşlü manuel klima kullanıyorlar. Ama sağlamlığına inanıyorum, arkadaşım takla attı kemersiz, çocuğa hiçbirşey olmadı.

Hatta Tata İndigo daha iyi yol tutuomuş Mustang ten.
    Nasıl kötülüyeceğinizi şaşırmışsınız.
    Allahın amerikalısının malını bende sevmiyorumda, bindiğim araç öyle kalitesizde değil.

keşke senin arabayı kullansaydılar..cantlarda süpermiş hani

ispanyada üretildiği ve Alman malı olduğu için kullanmazlar Focus ST leri Holywoodta.

•  kara şimşek

asıl kara şimşek budur.
  • Dizinin yeniden çekildiği duyduğumda güzel olmaz eskisinin yerini tutmaz dedim ama seyrettiğimde baya bi hoşuma gitti. Araç zaten çok fena güzel olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.