Şimdi Ara

Karabasan basti 20 dk once Yardim (Acil.)Ciddi Konu/ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arhilos25

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

Uykusuzluk sorunu çeken kişilerde uyku felci nöbetleri sık sık görünür,arkadaşın sıkıntısı tamamen buna tekabül ediyor.bence burada arkadaşın tek bir çözüm yolu var o da hemen bir doktora gidip gereken ilaçları zaman kaybetmeden almasıdır.

Usta ne ilaci bu? Ne ise ariyor bahsettigin ilac ayrica meslek ne?

psikiyatri ilacı almada hocam ne yaparsan yap.daha önce attığım mesaja bak.

no psikiyatri no psikiyatri ilacı.daha önce yazdığım bir mesaj:

psikiyatriste gidip ilaç alırsanız hayatınız biter çok kötü olursunuz ilaç almayın.şu linklere bakın.

http://resim.donanimhaber.com/m_54002744/mpage_2/f_/key_//tm.htm#55247216

http://ekonomi.milliyet.com.tr/psikiyatrinin-uydurma-hastaliklari/ekonomi/ekonomiyazardetay/14.09.2011/1438254/default.htm

• Benimki ilac alacak kadar buyuk bise degildir bu aralar kiz konusu var kafamda belki stresten olmustur mesela dunde col az uyudum ve 2 saat sonra doktora gitmek icin evden cikacam
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uğur_1988

Uykusuzluk sorunu çeken kişilerde uyku felci nöbetleri sık sık görünür,arkadaşın sıkıntısı tamamen buna tekabül ediyor.bence burada arkadaşın tek bir çözüm yolu var o da hemen bir doktora gidip gereken ilaçları zaman kaybetmeden almasıdır.

Usta ne ilaci bu? Ne ise ariyor bahsettigin ilac ayrica meslek ne?

Doktor değilim sadece uyku felci geçirmiş birisi olarak yazdım sana.şimdi sana önereceğim ilaçlar daha çok antidepresyan tarzı olur ama onuda bünyen kaldırır mı onu işte bilemem.o yüzden sorununun hemen çözülmesini istiyorsan direkt doktora git onlar sana uyku felcini geçirecek bir ilaç verirler tamam.

• Aslinda vucudum aliskindir yazin 3-4 saat uykuyla 40 saat falan uyanik dururdum buse olmazdi dun 6 saat uyudum bugun hoc uyumadim 2 saat sonra evden cikacam..
  • Usta sana ne sıklıkla oluyor???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Usta sana ne sıklıkla oluyor???

Genellikle kabus gördüğümde olurdu mesala 5 yaşından 9 yaşına kadar defalarca uyku felci geçirdim ben ama senin gibi 15-16 yaşımda böyle bir rahatsızlık geçirdiğim olmadı bugüne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Ugur -- 16 Aralık 2011; 4:27:51 >
  • beyin emarı çekinmen lazım nefes düzensizliği olabilir yada uyuma
  • Bu aralar cok stres var ustumde kafa dagitma icin fitnessa gisiyorum ve sigara iciyorum.. Son 3-4 gundur cok az uyudum. Ayrica hayatimda hatirladigim 2.kez oldu bu..
  • Şu illet bi bana uğramadı ya, nasıl bi duygu acaba.
  • Bende bir korku ile uyandım şu an, işin ilginç yanı birşey hatırlamıyorum.
  • Bilincin acik oldugu halde canlanamama gibi bir durum oldumu
  • Soru bana ise hayır, zannetmiyorum.
  • ''karabasan'' ayakta mıydı?
  • Lanet olsun bırazdan cıkıp okula gıdıcem keske yatıp uyuyabılsem ne gelırse gelsın razıyım yeterkı uyıyım
  • Kim kara bastı
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

Kim kara bastı

Bunada guldum ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 16 Aralık 2011; 7:29:02 >
  • cine meleğe, saçma sapan fantastik metafizik ögelere bu kadar inanılırsa doğal.
  • Karabasan diye bisey yok birader bu duruma Hipnopompik sanrı denir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

Karabasan diye bisey yok birader bu duruma Hipnopompik sanrı denir.

Nıck - mesaj uyumu
    Katılıyorum. suana kadar ne yaptıysamda hangı ortamı kurduysamda en ufak bı olaganustu olaya rastlamadım o karabasanmıs cınmıs bunların gorunmesı lıselı maceracıların uydurması bence. Arkadaslara ben nıye gormuyom dedıgımde korkmayana gelmezmıs dıyolar bahaneye bakarmısın ınanmayın boyle sacmalıklara.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.