Şimdi Ara

Karabük'te öğrenci olmak ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben ve diğer arkadaşlara gerekli açıklamaları yaptığın için sana teşekkür ederim.
  • Gel pes atariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben okumaktayım senin istediğin bölüm yanlış hatırlamıyorsam zaten açıldı her bölüme hazırlık koyuyorlar ama dert etmene gerek yok hazırlıkta kalma gibi birşey yok.Kiralara gelirsek 100. yılda hiçbirşey olmamasına rahmen pahalı ama safranbolu daha uygundur 5000 evler en uygunu ( merkezi saymıyorum ).Kampüs büyüktür öğrencilerinin çoğu Ankaradan gelir okulun karşısında kafeleri vardır kızlarımız orada kendini gösterir.Yurt olarak kyk iyidir ama çıkmazsa eğer paran varsa altın kalemi düşünebilirsiniz önceliğiniz kyk olsun ama altın kalem dememin nedeni ilk yıl ipini koparan oranın kafesinde takılır rahat arkadaş ortamı edinebilirsiniz.( sadece öğrencileri alıyor yanlış anlamayın 24 saat açıktır burası )

Son bir not öğreciden kan alırlar deyimi burada gerçek

• rainshot kullanıcısına yanıt
    Hocam kararımı değiştirdim gibi bir şey istediğim bölüm istediğim açıldı büyük ihtimal İstanbul içi tutmazsa orayı düşünüyorum.
  • Yahu varya adam gelcek mesala yuttta kalacak aylık 500 tl 10 kalsa al sana 5000 tl ee sanada cep harçlığı aylık en aşşağı 300 tl den gene senede 3000 tl arkadaş bu ne yaw yılda 8000 tl en aşşağısı o da düşünün birde bunun 2.öğretimleri var onlarda senede 2000 tl veriyor al sana 10000 tl %50 yarı burslu özelde okuyoruz sanki .
    Kyk yurtlarıda bildiğim kadarıyla çok doluyor benim asıl merak ettiğim kyk yurdunda internet varmıdır ve odalarda priz tabikine
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.