Şimdi Ara

Karabük Üni > ODTÜ - Times Higher Education 2021 sıralaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
6.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu listelerin pek anlamı yok o yüzden takılmamak lazim birde sıralamanız 150k-300k arasındaysa Karabük iyi bir seçim olabilir o sıralama aralığında gidilebilecek en iyi okullardan biri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KTÜ niye yok hiçbir listede
  • olum şaka mı bu ahahahahahaha
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt
    ktü ye mi yerleştiniz hocam
  • apostrophe A kullanıcısına yanıt
    Karabük’te okumuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GTÜnün olmadığı listeye ben liste demem hocam boşverin

• Bu listeyi neye göre hazırlandıklarını bilmeden yorum yapıyorsunuz yani biraz araştırın ondan sonra yargılayın. Çankaya'yı bilmem ama Karabük çok iyi şeyler yapıyor ki o sıralamalarda çünkü öyle bir devlet üniversitesi bırak o okulların önünde yer almayı listeye bile giremezdi.
  • Hocam dün benzerini bir başka konuda yazdım yani anlamıyorlar. Yurtdışı imkanları var yani bilmedikleri çok şey var da işte öğrenmek istemiyorlar.
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    Yurtdışına gittiğin zaman göreceksin, ülkemizdeki okulları tanıyan kaç kişi var yani ODTÜ, BOUN'un hocaları iyi falan diyorsunuz ama yurtdışında öyle değil işte seni tanımıyorlar. Belki ODTÜ, BOUN gibi okullardan çok Karabük'ü tanıyorlar çünkü onlar öğrencilerini belki de daha fazla yurtdışında bulunan farklı üniversitelere öğrenci olarak gönderiyor. Dün Erasmus olan ülkelerin listesini atmıştım yani Avrupa'da daha burada ismi bilinmeyecek ülkeler bile var.
  • Aynen öyle hocam.Uğraşmaya gerek yok boşver..

• GTÜ'nün 1. olmadığı liste mi olurmuş olm?

• hahaha kafayı yicem ya
  • Sence Karabük neden o sıralamada onu açıkla. Biz de dinleyelim. Biz bir şey yazıyoruz, siz sadece öyle değil. Ee peki o zaman nasıl anlat biz de bilelim değil mi ? Ciddi konuşmayacaksan beni lütfen alıntılama.
  • Senin yazdığın şey saçmalıktan başka bir şey değil. Erasmus ülke/hibe tablosundaki ülkeleri okulun erasmusa gönderdiği ülkeler sanıyorsun. Bütün erasmusa giden öğrencilere Avrupa Birliği tarafından verilen hibeye maaş diyorsun. "Karabük üniversitesi erasmusa gidenlere yüksek maaş veriyor" gibi 3 iq cümleler kuruyorsun. Erasmusun rankingde etkili olduğunu düşünüp Karabükteki erasmus imkanlarının diğer okullardan fazla olduğunu iddia ediyorsun ki elinde bir kanıt yok. Daha erasmusla anlaşmalı olunan okullar tablosuna bakabilecek kadar bile zekan yok. Gidip dediğim gibi hibe tablosuna bakıp oradaki ülkelere gönderiyor sanıyorsun.

Daha neden bahsettiğinden bile haberin yok. Kör cahil bir şekilde bir şeyler zırvalıyorsun. Diğer konuda 2-3 kişi sana insan gibi anlatmaya çalıştığımızda bile hala bu saçmalıkları zırvalamaya devam ediyorsun haksız olduğunu kabul etmek yerine. Kısacası bilgisizsin ve bunu kabullenemiyorsun. Dunning-kruger sendromunu iliklerine kadar yaşıyorsun. Senin gibi bir insana açıklama yapmam nafile bir çaba olur. Özellikle metadolojilerinin saçmalığı, parayla sıralama arttırma ve Çankaya Üniversitesinin yaptığı gibi sahtekarlıkları tespit etmekten aciz bir kurumun yaptığı sıralama üzerinden tartışmayı hiç gerekli görmüyorum.

• K I S K A N I N
    K U D U R U N
    Karabük Üni > ODTÜ - Times Higher Education 2021 sıralaması

Odtü lüler kendini bir halt sanmaya devam etsin.
    Gerçekler acıtır.

• Lan ben türküm, karabük nerede bilmiyorum THE nasıl bulmuş da listeye eklemiş ki?
  • Karabük tıp fakültesi tus başarı sıralaması inceleyiniz
    yokatlas.yok.gov.tr
    TUS Temel Tıp 1 | Mezun Başarı Atlası
    https://yokatlas.yok.gov.tr/mezun-basari-atlasi-tablo.php?s=1

• Vay be burada da odtüyü geçmiş. Helal olsun karabuk university'e.
  • Odtuyu kazandigima bin pismanim keske karabuk yazsaydim neyse yatay gecis yapacagim bu listeden sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.