Şimdi Ara

Karabük Üniv. hakkında bilgisi olanlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih dönemi geldi çattı ama hala nereyi yazacağıma karar veremedim.
    Mühendislik açısından Karabük sanırım oldukça elverişli bir yer ama ben Trabzon gibi denize kıyısı olan bir yerde yaşıyorum ve çok fazla tedirginim burayı kazanırsam yapabilir miyim diye.
    İnternetten şehrin fotoğraflarına baktım ve ama bildiğin köy gibi bir yer gibi geldi orası.
    Bir yandan hep ingilizce eğitimi ve sanayi şehri olması beni cezbediyor ama ben 5 yıl boyunca orada yaşayacağım. Böyle bir şehirde yaşayabilir miyim bilmiyorum.

Bana akıl, tavsiye verebilecek biri var mı? Lütfen biri bir şeyler söylesin..

• Karabük oldukça küçük ve makyajı olmayan bir şehir.Şehir olarak soruyorsan.Safranboluya ara sıra hava almak için gidilebilir.Eski çarşı güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elektrikçiler -- 8 Temmuz 2013; 23:55:59 >
  • Sen Trabzon'dan geleceksin ben Muğla/Bodrum'dan geliyorum sırf bölüm için. Çekilir çekilmez değil arkadaş ortamı tüm şehri değiştirir. Biz safrandayız sürekli sonuçta burada da bir hayat var. Ama sahil kenti gibi beklentin olmasın.
  • Ben Istanbul'dan gelcem belki, ben napam olem mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkürler
  • Detaylı bilgi ve sorularınız için

http://forum.donanimhaber.com/m_77472823/f_//tm.htm#77472823
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.